Н У Х Т

Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам

02 травня 2025

Досвід міжнародного експерта – нашим четвертокурсникам

Четвертокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» у межах вивчення дисципліни «Бізнес-планування стартапів в туризмі» пройшли онлайн-курс «Франдрейзинг».

На курсі студенти дізналися, як знайти фінансових донорів для культурних ініціатив і налагодити з ними стійкі довгострокові відносини.

Курс викладає керівник Програми ЄС і Східного партнерства «Культура і Креативність» Тім Вільямс. Уже понад 20 років він очолює міжнародні проєкти у культурному секторі.

Протягом коротких лекцій експерт розповідає про основні етапи залучення донорів до фінансування проєктів, починаючи з дослідження та підбору необхідного донора і закінчуючи можливою реструктуризацією й налагодженням особистих контактів.

Опублікований: 02-05-2025
Читайте також:
Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

Захист англійською мовою – добра традиція!

Кафедра технології оздоровчих продуктів – одна з наймолодших в університеті. Вона – ровесниця випускників-магістрів 2024 року. І разом із тим, кафедра уже має і розвиває власні традиції, пов’язані з освітянською та науковою діяльністю. Одна з них – захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою. Така форма захисту водночас є і потребо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист англійською мовою – добра традиція! 05 грудня 2024

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками

21-22 листопада 2023 року Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM) (м. Лондон) запросив учасників Ukraine Global Faculty взяти участь у віртуальній дводенній конференції «Стан ШІ в управлінні ризиками» («State of AI in Risk Management»). Сьогодні штучний інтелект усе частіше впроваджується у багатьох секторах через його потенціал змінити ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» опановують стан штучного інтелекту в управлінні ризиками 23 листопада 2023