Н У Х Т

Творчо підійшли до написання дипломних робіт бакалаври кафедри фінансів

22 червня 2020

Творчо підійшли до написання дипломних робіт бакалаври кафедри фінансів

Нові виклики сьогодення прийняли студенти і викладачі кафедри фінансів. Завершилися захисти дипломних робіт, які проходили 17-19 червня на платформі Zoom. Цього року дипломи за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» захистили 28 бакалаврів.

Екзаменаційна комісія у складі професора Лади Шірінян (голова ЕК), доцентів Наталії Климаш, Ганни Роганової та Володимира Стецюка заслухала змістовні доповіді та презентації, які підготували студенти для представлення своїх дипломних робіт. Секретар ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були підготовлені за результатами вивчення діяльності, організаційної структури та фінансової звітності підприємств, банків, страхових компаній під час переддипломної практики. Незважаючи на дистанційний формат, студентам вдалося творчо підійти до написання дипломних робіт на теми забезпечення прибутковості підприємств, впливу амортизаційної політики на їх діяльність, підвищення фінансової стійкості банків і страхових компаній, вдосконалення інвестиційної діяльності, розвитку ринку фінансових послуг тощо.

Екзаменаційна комісія, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, із задоволенням ухвалила рішення про присвоєння здобувачам освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дипломи з відзнакою рекомендовано видати Марині Береговенко та Світлані Дем’янчук. Гарні результати також показали Ольга Мартиненко, Анна Антонюк, Єлізавета Гаврилюк, Тетяна Галушко, Олександра Дегтярьова, Владислав Зубченко, Ірина Павлюк, Анастасія Стеценко та Микола Цимбалюк.

Колектив кафедри фінансів бажає своїм випускникам успіхів у кар’єрному зростанні та здійснення заповітних мрій і чекає на них у магістратурі!

Опублікований: 22-06-2020
Читайте також:
Упевнено просуваються до вершин професійного зростання бакалаври-заочники

Упевнено подолали ще одну сходинку свого професійного зростання здобувачі заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», що спеціалізувалися по кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. У кваліфікаційних роботах були представлені комплекси заходів щодо проєктування нових ліній із виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Упевнено просуваються до вершин професійного зростання бакалаври-заочники 26 лютого 2025

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя

Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Воно дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі. Приємно відзначити, що студент Вінницького коледжу нашого університету Богдан Вашутін (гр. 3-АМ-2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя 08 травня 2019

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти

Старша викладачка кафедри економічної теорії Тетяна Швед у липні-серпні приєдналася до пілотного проєкту Bendukidze Free Market Center, який спільно з Economic Fundamentals Initiative провів перший тренінг з економічної педагогіки, розроблений провідними американськими економістами та педагогами за підтримки Economic Fundamentals Initiative, Florid...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти 19 серпня 2024

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру

Науковці Інституту продовольчих ресурсів НААН України розпочали читати традиційні гостьові лекції для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах». 7 жовтня старший науковий співробітник Інституту, к.т.н. Сергій Ткаченко прочитав д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру 10 жовтня 2024