Н У Х Т

Творчо підійшли до написання дипломних робіт бакалаври кафедри фінансів

22 червня 2020

Творчо підійшли до написання дипломних робіт бакалаври кафедри фінансів

Нові виклики сьогодення прийняли студенти і викладачі кафедри фінансів. Завершилися захисти дипломних робіт, які проходили 17-19 червня на платформі Zoom. Цього року дипломи за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» захистили 28 бакалаврів.

Екзаменаційна комісія у складі професора Лади Шірінян (голова ЕК), доцентів Наталії Климаш, Ганни Роганової та Володимира Стецюка заслухала змістовні доповіді та презентації, які підготували студенти для представлення своїх дипломних робіт. Секретар ЕК Ярослава Дячук провела підготовчу організаційну роботу та забезпечила своєчасне підключення до онлайн-платформи всіх учасників.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були підготовлені за результатами вивчення діяльності, організаційної структури та фінансової звітності підприємств, банків, страхових компаній під час переддипломної практики. Незважаючи на дистанційний формат, студентам вдалося творчо підійти до написання дипломних робіт на теми забезпечення прибутковості підприємств, впливу амортизаційної політики на їх діяльність, підвищення фінансової стійкості банків і страхових компаній, вдосконалення інвестиційної діяльності, розвитку ринку фінансових послуг тощо.

Екзаменаційна комісія, заслухавши доповіді, відповіді на запитання та оцінивши зміст кваліфікаційних робіт, із задоволенням ухвалила рішення про присвоєння здобувачам освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дипломи з відзнакою рекомендовано видати Марині Береговенко та Світлані Дем’янчук. Гарні результати також показали Ольга Мартиненко, Анна Антонюк, Єлізавета Гаврилюк, Тетяна Галушко, Олександра Дегтярьова, Владислав Зубченко, Ірина Павлюк, Анастасія Стеценко та Микола Цимбалюк.

Колектив кафедри фінансів бажає своїм випускникам успіхів у кар’єрному зростанні та здійснення заповітних мрій і чекає на них у магістратурі!

Опублікований: 22-06-2020
Читайте також:
Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

Здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом викладачки циклової комісії харчових технологій та готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці 23 березня 2023

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках профорієнтаційної роботи фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідують загальноосвітні навчальні заклади й заклади вищої освіти І-ІІ рівня акредитації, де спілкуються з учнями й студентами щодо здобуття ними вищої освіти в нашому університеті. Зокрема, доцент Віктор Тринчук 8 листопада зустрівся зі студентами Бердичівськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 листопада 2019

У НУХТ стартував ХХІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

9 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося відкриття ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку, функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді. Кожно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У НУХТ стартував ХХІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика 10 листопада 2022

Навчання в університеті продовжується в дистанційному режимі

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист 1/9-626 від 13.11. 2020) та наказу по університету №114 від 9 жовтня 2020 року в університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання в університеті продовжується в дистанційному режимі 30 листопада 2020