Н У Х Т

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

06 березня 2023

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення».

Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант статистичного звіту та внесених до нього змін згідно з наказом Міністерства культури та інформаційної політики України № 463 від 28 листопада 2022 року.

На нараді були розглянуті питання, що регулюють діяльність бібліотек закладів освіти, обліку баз даних та аналізу використання електронних ресурсів бібліотек ЗВО. Акцентовано увагу на статистичних показниках використання Інституційного репозитарію та чинниках, що впливають на затребуваність ресурсу. Були окреслені й зазначені недоліки у статистиці та визначені шляхи їх вирішення.

Колеги поділилися досвідом та особливостями роботи бібліотек закладів вищої освіти під час воєнного стану та дистанційного навчання. Під час дискусії були запропоновані зміни та доповнення до звітування, які нададуть конструктивності та чіткості у представленні здобутків університетських бібліотек.

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Студенти складають Державний комплексний кваліфікаційний екзамен

З 24 по 26 січня 2017 року  у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали Державний  комплексний кваліфікаційний екзамен студенти груп 41-ТХ, 42-ТХ спеціальності «Виробництво харчової продукції». Голова Державної кваліфікаційної комісії, провідний спеціаліст відділу з матеріально-технічного забезпечення та організації хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти складають Державний комплексний кваліфікаційний екзамен 30 січня 2017

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 травня 2022

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 вересня 2021

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021