Н У Х Т

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

06 березня 2023

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення».

Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант статистичного звіту та внесених до нього змін згідно з наказом Міністерства культури та інформаційної політики України № 463 від 28 листопада 2022 року.

На нараді були розглянуті питання, що регулюють діяльність бібліотек закладів освіти, обліку баз даних та аналізу використання електронних ресурсів бібліотек ЗВО. Акцентовано увагу на статистичних показниках використання Інституційного репозитарію та чинниках, що впливають на затребуваність ресурсу. Були окреслені й зазначені недоліки у статистиці та визначені шляхи їх вирішення.

Колеги поділилися досвідом та особливостями роботи бібліотек закладів вищої освіти під час воєнного стану та дистанційного навчання. Під час дискусії були запропоновані зміни та доповнення до звітування, які нададуть конструктивності та чіткості у представленні здобутків університетських бібліотек.

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»). «Food and Health Innovation in Ukraine» –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці 21 листопада 2022

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай

Осінь – улюблена пора року поетів, художників, музикантів. Та й як можна не любити осінь, коли вона така чудова, щедра, багата, яскрава? І хоч восени дедалі частіше сіє дрібний дощик, що навіває сум і журбу, у багатьох людей цей час асоціюється з яскравими кольорами та розмаїттям барв, які знаменують щедрий урожай та багатство плодів рідної землі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переяславська мовознавча толока зібрала перший урожай 24 вересня 2019

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту

Формування сучасного фахівця нової генерації можливе за умови активізації розвитку професійної компетентності викладача, що передбачає опанування економічних знань, які відповідають вимогам часу, і можливість їх практичного застосування, а також ознайомлення з кращим вітчизняним і зарубіжним досвідом. Під час карантину викладачі кафедри обліку і а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту 26 травня 2020