Н У Х Т

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

14 листопада 2019

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі.

«Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студентів університету організувала кафедра іноземних мов професійного спрямування.

Отже, що робити, щоб твоя співбесіда англійською мовою була вдалою, як до неї готуватися, як себе поводити під час спілкування з інтерв’юером, які типові запитання і помилки на співбесіді, як коректно використовувати граматику, лексику – ці та інші важливі складові успішного проходження співбесіди обговорювалося під час лекції Іфомою та студентами. Лектор пропонувала слухачам різні завдання, долучала студентів до спілкування, висловлення власної думки, запитань.

Зустріч пройшла на позитиві, активно, у дружній атмосфері. Усі залишилися задоволені спілкуванням і безперечно, отримали для себе чимало корисної інформації.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету

Вступники до бакалаврату, зараховані за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, що належать до пільгових категорій, можуть подати документи про переведення на вільні бюджетні місця. Таке переведення здійснюється на місця у рейтингових списках, право вступу на які не використано рекомендованими до зарахування н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету 15 серпня 2024

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

1 вересня наш колектив відзначав День знань традиційною посвятою першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій. У актовій залі університету зібралися першокурсники, їх батьки, студенти старших курсів, адміністрація й викладачі, роботодавці. Присутніх тепло привітав ректор університету Анатолій Українець. Він розповів про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 01 вересня 2017

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин 09 серпня 2023

Гостьовий лекторій-семінар про українські гастрономічні традиції та нутриціологічні аспекти етнічної кухні для майбутніх фахівців з гостинності

У контексті вивчення дисциплін «Основи нутриціології», «Кулінарна етнологія» та «Інноваційні ресторанні технології» відбувся гостьовий лекторій-семінар для студентів першого та третього курсів спеціальності J2/241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»/«Готельно-ресторанна справа» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Запрошений лектор – сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій-семінар про українські гастрономічні традиції та нутриціологічні аспекти етнічної кухні для майбутніх фахівців з гостинності 17 жовтня 2025