Н У Х Т

У навчально-науковому комплексі університету розпочався навчальний рік

05 вересня 2022

У навчально-науковому комплексі університету розпочався навчальний рік

У навчально-науковому комплексі нашого університету розпочався черговий навчальний рік. Цього року він стартує в надскладних умовах повномасштабної війни. Та наш колектив ніколи не стояв осторонь непростих викликів і пише історію нашої країни разом із тими, хто ціною власного життя виборює її незалежність і долає окупантів.

31 серпня 2022 року із засідання педагогічної ради стартував Відокремлений структурний підрозділ «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ». Сформували основні завдання навчально-виховної та господарської діяльності коледжу на 2022-2023 н.р., підвели підсумки роботи приймальної комісії у 2022 р. та розглянули поточні питання.

Підбиваючи підсумки роботи педагогічної ради директор коледжу Михайло Григорців окреслив основні завдання педагогічного колективу, серед яких, зокрема, проведення якісної профорієнтаційної роботи та підвищення якості надання освітніх послуг.

А наступного дня у навчальному закладі відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. Михайло Григорців привітав усіх присутніх зі святом і побажав студентам відповідального ставлення до навчання, натхнення та плідної роботи.

Щиро поздоровила студентів із таким важливим днем у їхньому житті заступниця директора з виховної роботи Наталія Сембай і побажала бути активними та прагнути до знань.

У День знань урочисто привітав студентів і всіх присутніх на святі директор Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ Василь Йовбак і побажав першокурсникам успіхів у навчанні, познайомив їх з історією закладу, його інфраструктурою ,а також звернув увагу на правила проведення освітнього процесу в умовах адаптивного карантину та військового стану.

Почесним  гостем свята був старший лейтенант, командир роти Андрій Бірюков, який також привітав першокурсників із початком нового етапу в житті й побажав гарного навчання, великих успіхів, й висловив надію зустрітися найближчим часом під час святкування  ПЕРЕМОГИ України.

Бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, із гордістю нести звання студента Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ закликала студентів кураторка групи ДВХ-221 Світлана Сорокопуд.

Першокурсникам був вручений головний символ студентства – студентський квиток і перший дзвінок покликав їх до аудиторій.

Із початком навчального року вітали першокурсників у великій родині відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ». У внутрішньому дворику навчального закладу відбулася гостинна зустріч-знайомство здобувачів освіти та їхніх батьків з адміністрацією і викладачами.

Першокурсники під час знайомства з коледжем, який є частиною історико-культурного центру міста Луцьк, дізналися його історію, познайомилися з класними керівниками, які провели перший урок «Ми українці: честь і слава незламним!», присвячений незламності українського народу, захисникам, які героїчно боронять нашу державу.

Гостинно зустрів своїх першокурсників та їхніх батьків і Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ. До студентської сім’ї цьогоріч додалися 132 майбутніх фахових молодших бакалаврів. На них також чекав єдиний патріотичний урок «Ми українці: честь і слава незламним!».

Посвята у студенти, проведена активістами студентського самоврядування, додала заходу урочистості. Студенти-першокурсники дали клятву перед батьками, викладачами та старшокурсниками з честю нести горде звання студента Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Перед батьками та студентами виступили директор коледжу та його заступники, які ознайомили присутніх із навчальним закладом, вимогами та правилами. На заході були представлені завідувачі відділень і класні керівники.

Після батьківської конференції, вже сформовані академічні групи, разом зі своїми завідувачами відділень та класними керівниками продовжили роботу окремо. Студенти опановували навчальну платформу «MOODLE», за допомогою якої будуть працювати  у випадку переходу на дистанційну форму навчання, а також проходили інструктажі з безпеки життєдіяльності, що дуже важливо в умовах сьогодення.

Нагадаємо, навчальний рік для старших курсів університету стартує сьогодні, 5 вересня, а першокурсники розпочнуть навчання з 26 вересня, оскільки вступна кампанія наразі ще триває.

Попереду на усіх наших першокурсників чекає нова, барвиста і цікава сторінка життя. Нехай студентські роки, проведені у навчально-науковому комплексі НУХТ, стануть для них незабутніми і найкращими!

Ми твердо переконані, зусиллями сотень молодих, ініціативних, наполегливих професіоналів, науковців, свідомих громадян ми відбудуємо нашу країну. Тож бажаємо нашим студентам успіхів у навчанні та світлого майбутнього під мирним небом у вільній і незалежній Україні!

Опублікований: 05-09-2022
Читайте також:
Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 листопада 2019 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибулі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 грудня 2019

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ

30 вересня в актовій залі університету з дотриманням протиепідемічних санітарних норм відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ. Делегатів скликали, тому що виникла потреба внесення змін до Статуту університету. Зареєструвалися 100 осіб зі 116 обраних колективом делегатів, і оскільки необхідний кворум зібрався, голова Конференції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ 30 вересня 2021

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Студенти групи ОП-3-7 разом зі своєю кураторкою Світланою Камінською відвідали Науково-технічну бібліотеку університету для ознайомлення з можливостями використання електронного каталогу бібліотеки у навчальному процесі. Ця ініціатива була організована з метою сприяння здобувачам освіти у покращенні їхніх навчальних навичок й доступу до літературни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів 16 жовтня 2023

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020