Н У Х Т

Студенти і викладачі кафедри технології цукру та підготовки води виступили волонтерами Дня відкритих дверей у Музеї води

29 травня 2018

Студенти і викладачі кафедри технології цукру та підготовки води виступили волонтерами Дня відкритих дверей у Музеї води

27 травня у Водно-інформаційному центрі «Музей води» відбувся День відкритих дверей з нагоди святкування Дня Києва. Метою свята є виховання у наймолодшого покоління шанобливого ставлення до води та живої природи, формування світогляду збереження чистої води на Землі.

 Дітям допомогли поринути у світ води студенти-волонтери нашого університету. У заході взяли участь студенти груп ТІ-2-6 та ТІ-2-7, а також викладачі кафедри технології цукру та підготовки води, к.т.н., доцент Таміла Шейко та асистент Ганна Пастух.

Протягом дня на території Музею панувала атмосфера свята, де маленькі відвідувачі змогли розважитися на ігрових майданчиках, відчути себе справжніми рибалками, випробувати свої навички стрільців у водному тирі, а також насолодитися казковою атмосферою шоу мильних бульбашок. Батьки разом із дітьми змогли ознайомитися з експозицією Музею, присвяченою природному колообігу води у природі, технології очищення води, методам раціонального водокористування в побуті, здійснити віртуальну подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції аерації. 

День відкритих дверей у Музеї води подарував усім присутнім незабутні враження та емоції. Дирекція Музею висловила подяку організаторам і волонтерам заходу. Нагадаємо, що між нашою кафедрою технології цукру та підготовки води та Музеєм давні партнерські стосунки –  наші студенти мають можливість проходити практику у Водно-інформаційному центрі, крім того, там відбуваються захисти їх дипломних робіт.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемагаємо на освітньому фронті 16 листопада 2022

Чудова новина для іноваторів і дослідників: Україна стала повноправним членом Асоціації COST

30 березня 2022 року на запрошення президента Асоціації фінансування інноваційних і дослідницьких мереж COST, професора Алейна Береца заступник міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов і генеральний директор директорату науки та інновацій МОН Ігор Таранов взяли участь у 213-му засіданні Комітету представникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова новина для іноваторів і дослідників: Україна стала повноправним членом Асоціації COST 30 березня 2022

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти висловило подяку завідувачеві кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, професору Олександру Гавві за роботу у складі галузевої експертної ради з механічної інженерії і внесок у роботу галузевих експертних рад та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ 29 березня 2024

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018