Н У Х Т

Студенти і викладачі кафедри технології цукру та підготовки води виступили волонтерами Дня відкритих дверей у Музеї води

29 травня 2018

Студенти і викладачі кафедри технології цукру та підготовки води виступили волонтерами Дня відкритих дверей у Музеї води

27 травня у Водно-інформаційному центрі «Музей води» відбувся День відкритих дверей з нагоди святкування Дня Києва. Метою свята є виховання у наймолодшого покоління шанобливого ставлення до води та живої природи, формування світогляду збереження чистої води на Землі.

 Дітям допомогли поринути у світ води студенти-волонтери нашого університету. У заході взяли участь студенти груп ТІ-2-6 та ТІ-2-7, а також викладачі кафедри технології цукру та підготовки води, к.т.н., доцент Таміла Шейко та асистент Ганна Пастух.

Протягом дня на території Музею панувала атмосфера свята, де маленькі відвідувачі змогли розважитися на ігрових майданчиках, відчути себе справжніми рибалками, випробувати свої навички стрільців у водному тирі, а також насолодитися казковою атмосферою шоу мильних бульбашок. Батьки разом із дітьми змогли ознайомитися з експозицією Музею, присвяченою природному колообігу води у природі, технології очищення води, методам раціонального водокористування в побуті, здійснити віртуальну подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції аерації. 

День відкритих дверей у Музеї води подарував усім присутнім незабутні враження та емоції. Дирекція Музею висловила подяку організаторам і волонтерам заходу. Нагадаємо, що між нашою кафедрою технології цукру та підготовки води та Музеєм давні партнерські стосунки –  наші студенти мають можливість проходити практику у Водно-інформаційному центрі, крім того, там відбуваються захисти їх дипломних робіт.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ

Із метою визнання досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголосила проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року». Конкурс налічує чотири тематичні блоки, до яких входять 100 різних номінацій. У кожну номінацію мають право подаватися як молоді вчені, так і колективи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ 15 липня 2021

Стартує магістерський марафон

На кафедрі біотехнології і мікробіології офіційно розпочався один із найочікуваніших етапів навчального року – захисти кваліфікаційних магістерських робіт. І традиційно розпочинається цей шлях із попередніх захистів – моменту, коли магістранти демонструють, як їхні напрацювання перетворилися на цілісні, завершені дослідження. Цього року успішність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує магістерський марафон 08 грудня 2025

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття

Продовжуючи естафету відкритих занять, асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Белемець провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Імунологія та основи імунобіотехнологій», темою якого був «Фагоцитоз» – основа клітинного імунітету людини, а також одна з найбільш цікавих тематик для студентів другого курсу. За доброю традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття 16 листопада 2020