Н У Х Т

Виконання магістерської роботи під час карантину

13 квітня 2020

Виконання магістерської роботи під час карантину

Карантин – це час, який має бути ефективно використаний студентами. Він змушує шукати нові способи взаємодії викладачів і студентів. Тому, під час дистанційного навчання у магістрів є можливість розібратися більш детально в тематиці свого диплому, знайти цікаву і корисну інформацію, приділити увагу розрахункам і схемам виробництва.

 На думку магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Кривець, найважливішим плюсом є мобільність – постійний зв'язок із викладачами під час дистанційного навчання, спілкування за допомогою електронної пошти, вайберу та інших комунікативних ресурсів. Для неї дистанційне навчання – це хороша можливість навчатися в будь-який час, у будь-якому місці і в зручному для себе темпі. Здобувачка самостійно може вирішувати, коли і скільки часу упродовж дистанційного періоду приділяти на вивчення певного матеріалу та на написання магістерської роботи, а скільки на відпочинок.

Саме тому магістрантка вважає, що дистанційне навчання під час карантину – це хороша можливість студенту для саморозвитку та ефективного навчання.

Опублікований: 13-04-2020
Читайте також:
Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів

29 квітня за ініціативи гаранток освітньої програми третього та другого рівня вищої освіти «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Наталії Скопенко та Світлани Бурлуцької відбулася зустріч здобувачів усіх рівнів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» із представниками міжнародної компанії PriceWaterhouseCoopers Ukraine – спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі випускники освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» виступають у ролі стейкхолдерів 30 квітня 2025

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera

Минув рівно місяць від початку навчання студентів і викладачів НУХТ на Coursera – платформі масової онлайн-освіти. Завдяки наданому нашому університетові доступу до Coursera у зв'язку з загрозою covid-19 та карантином, у студентів і викладачів з'явилася можливість безкоштовно навчатися за програмами провідних університетів світу. Маємо перші резуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera 21 квітня 2020

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 березня 2019

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025