Н У Х Т

Виконання магістерської роботи під час карантину

13 квітня 2020

Виконання магістерської роботи під час карантину

Карантин – це час, який має бути ефективно використаний студентами. Він змушує шукати нові способи взаємодії викладачів і студентів. Тому, під час дистанційного навчання у магістрів є можливість розібратися більш детально в тематиці свого диплому, знайти цікаву і корисну інформацію, приділити увагу розрахункам і схемам виробництва.

 На думку магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Кривець, найважливішим плюсом є мобільність – постійний зв'язок із викладачами під час дистанційного навчання, спілкування за допомогою електронної пошти, вайберу та інших комунікативних ресурсів. Для неї дистанційне навчання – це хороша можливість навчатися в будь-який час, у будь-якому місці і в зручному для себе темпі. Здобувачка самостійно може вирішувати, коли і скільки часу упродовж дистанційного періоду приділяти на вивчення певного матеріалу та на написання магістерської роботи, а скільки на відпочинок.

Саме тому магістрантка вважає, що дистанційне навчання під час карантину – це хороша можливість студенту для саморозвитку та ефективного навчання.

Опублікований: 13-04-2020
Читайте також:
Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України

Вступники, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно звернуть увагу на наявність у закладі вищої освіти власних фахових наукових видань та їх статус. У нашому університеті від самого свого створення одним із пріоритетних напрямків був і залишається розвиток наукових досліджень. А ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України 13 серпня 2020

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 квітня 2019

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020