Н У Х Т

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

03 грудня 2019

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrainian Coffee Show 2019».

Захід міжнародного масштабу для усіх професіоналів кавової індустрії відбувся вже вдруге 29-30 листопада у КВЦ «Парковий» і передбачав більше 50 годин education-програми, яку презентували 35 міжнародних експертів, а під час капінгів, професійних дегустацій, було оцінено понад 200 різних сортів кави – від купажів українських та італійських обсмажувальників до моносортів.

Гості фестивалю мали великий вибір тем і лекцій від спікерів із різних країн – Колумбії, Південної Африки, Швейцарії, Швеції, України. Наші студенти отримали можливість набути практичні навички з технології кавових напоїв, вивчити обладнання для обсмажування і приготування кави, ознайомитись із пакувальними та сировинними матеріалами. Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи відвідали лекції й капінги, зокрема з технології кавових напоїв із використанням безлактозного молока.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Black Fest Ukrainian Coffee Show – унікальний захід, де студенти можуть поєднати теоретичне навчання, набуття практичних навиків і нетворкінг зі стейкхолдерами.

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам міжнародного фестивалю за теплий прийом і можливість познайомитися зі сучасними трендами кавового ринку!

Опублікований: 03-12-2019
Читайте також:
Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 липня 2021

МОН пропонує для обговорення проєкт Плану відновлення України

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Плану відновлення України в частині освіти і науки. У Плані напрацьовані пропозиції щодо пріоритетних реформ, ініціатив, проєктів нормативно-правових актів, прийняття та реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди. Зауваження і пропозиції до проєкту Плану ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН пропонує для обговорення проєкт Плану відновлення України 19 серпня 2022

Ще одна нагода для наукової молоді НУХТ поділитися результатами своїх наукових досліджень – конференція у Румунії

Партнери НУХТ із Університету «Штефан чел Маре» (Румунія) щорічно проводять наукову конференцію студентів і молодих вчених «Студенти Буковини», виступити на якій, поділитися результатами своїх наукових досліджень і цікаво провести час у колі румунських друзів ніколи не втрачали можливості наші здобувачі вищої освіти. Цей карколомний рік дещо попсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна нагода для наукової молоді НУХТ поділитися результатами своїх наукових досліджень – конференція у Румунії 24 грудня 2020

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади

В останні дні зими 25 студентів НУХТ взяли участь у І турі студентської олімпіади з англійської мови, проведеної кафедрою іноземних мов професійного спілкування. Студенти різних років навчання – від першокурсників до магістрів – проявили неабияку зацікавленість у події, долучилися навіть ті учасники, які попередньо не реєструвалися. Олімпіада вклю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі знавці англійської визначилися у І турі студентської олімпіади 01 березня 2019