Н У Х Т

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

03 грудня 2019

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrainian Coffee Show 2019».

Захід міжнародного масштабу для усіх професіоналів кавової індустрії відбувся вже вдруге 29-30 листопада у КВЦ «Парковий» і передбачав більше 50 годин education-програми, яку презентували 35 міжнародних експертів, а під час капінгів, професійних дегустацій, було оцінено понад 200 різних сортів кави – від купажів українських та італійських обсмажувальників до моносортів.

Гості фестивалю мали великий вибір тем і лекцій від спікерів із різних країн – Колумбії, Південної Африки, Швейцарії, Швеції, України. Наші студенти отримали можливість набути практичні навички з технології кавових напоїв, вивчити обладнання для обсмажування і приготування кави, ознайомитись із пакувальними та сировинними матеріалами. Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи відвідали лекції й капінги, зокрема з технології кавових напоїв із використанням безлактозного молока.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Black Fest Ukrainian Coffee Show – унікальний захід, де студенти можуть поєднати теоретичне навчання, набуття практичних навиків і нетворкінг зі стейкхолдерами.

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам міжнародного фестивалю за теплий прийом і можливість познайомитися зі сучасними трендами кавового ринку!

Опублікований: 03-12-2019
Читайте також:
Наші здобувачки освіти представляють Україну на конкурсі у Парижі!

Цього тижня починає роботу Паризька сільськогосподарська виставка 2023, в рамках якої відбудуться змагання серед молодих європейців – Конкурс дегустації вин молодих спеціалістів. За сприяння Посольства Франції та корпорації Укрвинпром здобувачки освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Тетяна Рудь та Анастасія Галанін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачки освіти представляють Україну на конкурсі у Парижі! 01 березня 2023

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету

Наперекір жорстокій агресії рф, заклади освіти здійснюють освітній процес скрізь, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація. Не виключення і навчально-науковий комплекс нашого університету, базовий заклад освіти якого знаходиться у столиці, а відокремлені структурні підрозділи – фахові коледжі – у регіонах. Крім навчання наших здобувачів освіти,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету 05 квітня 2022

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи імплементують в освітній процес інноваційні методи викладання. Протягом весняного семестру третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» опановували практичне застосування сучасних ресторанних технологій. Засвоєння теоретичного матеріалу відбувалося під час лабораторних занять у техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні ресторанні технології опановують здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 травня 2024