Н У Х Т

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа

16 серпня 2018

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа

До 18.00 16 вересня триває збір заявок для участі у проекті  «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа», – повідомляє прес-служба МОН.

Мета проекту – підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української вищої школи (жовтень 2018 р., група G) чи орієнтовані на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів із різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти (листопад 2018 р., група H).

Проект передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікро-проектів. Протягом навчання здійснюватиметься синхронний переклад українською мовою.

Заявку слід надсилати на пошту finikov@edupolicy.org.ua

 Вона має містити:

- CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням службових та особистих електронних адрес та телефонів);
- мотиваційний лист (із визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту);
- інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ВЗО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів;
- рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає;
- заповнену анкету за лінком: https://goo.gl/forms/SQje13Iob8giydgL2

 Передбачається, що проект реалізовуватиметься наступним чином:

- на попередньому етапі відбудеться Всеукраїнський конкурс претендентів на участь у проекті (конкурсна комісія включає співорганізаторів проекту з Польщі та України);
- на першому етапі (в Польщі – Варшава та Краків) відбудеться тренінг (2 тижні) з проблематики відповідних модулів, а після його завершення – серія консультацій та індивідуалізованих зустрічей із представниками академічного менеджменту, органів державного управління, фондів, різноманітних навчальних закладів середньої та професійної освіти,  мас-медіа та соціальних медіа, іншими стейкхолдерами в межах проблематики модулів (2 тижні);
- на другому етапі (в Україні) учасники проекту за допомоги польських та українських консультантів готують мікро-проекти (як індивідуальні, так і групові) з удосконалення роботи своїх університетів, академічних центрів, або, навіть, всієї системи вищої освіти України в обраних напрямах;
- підсумком проекту виступає презентація підготовлених мікро-проектів та їх пропозиція Міністерству освіти і науки України, Спілці ректорів ВНЗ, власним університетам на підсумковій конференції в травні 2019 р. (з прикладами презентацій Фази І можна познайомитися на сайті Міжнародного благодійного Фонду «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» (http://www.edupolicy.org.ua/_dx/main_ua/projects_ua/finalized-projects_ua/projectiul/iul-list.html).

Проект відбувається за підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

Опублікований: 16-08-2018
Читайте також:
Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

27 березня студенти групи ХЧ-3-1 у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан мережі «Pesto Cafe». Супроводжували студентів викладачі кафедри, доцент Олена Павлюченко та старший викладач Людмила Дейниченко. Директор закладу Ірина Ярмольська продемонструвала майбутнім працівникам сфери ресторанного господарства тор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe» 28 березня 2019

Зовнішніх стейкхолдерів до проведення методичних семінарів залучає кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Стандартизація та її роль в усуненні технічних бар’єрів у торгівлі». Доповідачка – провідна інженерка науково-дослідного відділу з розроблення та технічної перевірки стандартів Управління національної та міжнародної стандартизації Державного підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів до проведення методичних семінарів залучає кафедра експертизи харчових продуктів 07 червня 2022

Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються… 03 травня 2022