Н У Х Т

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа

16 серпня 2018

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа

До 18.00 16 вересня триває збір заявок для участі у проекті  «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа», – повідомляє прес-служба МОН.

Мета проекту – підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української вищої школи (жовтень 2018 р., група G) чи орієнтовані на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів із різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти (листопад 2018 р., група H).

Проект передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікро-проектів. Протягом навчання здійснюватиметься синхронний переклад українською мовою.

Заявку слід надсилати на пошту finikov@edupolicy.org.ua

 Вона має містити:

- CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням службових та особистих електронних адрес та телефонів);
- мотиваційний лист (із визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту);
- інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ВЗО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів;
- рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає;
- заповнену анкету за лінком: https://goo.gl/forms/SQje13Iob8giydgL2

 Передбачається, що проект реалізовуватиметься наступним чином:

- на попередньому етапі відбудеться Всеукраїнський конкурс претендентів на участь у проекті (конкурсна комісія включає співорганізаторів проекту з Польщі та України);
- на першому етапі (в Польщі – Варшава та Краків) відбудеться тренінг (2 тижні) з проблематики відповідних модулів, а після його завершення – серія консультацій та індивідуалізованих зустрічей із представниками академічного менеджменту, органів державного управління, фондів, різноманітних навчальних закладів середньої та професійної освіти,  мас-медіа та соціальних медіа, іншими стейкхолдерами в межах проблематики модулів (2 тижні);
- на другому етапі (в Україні) учасники проекту за допомоги польських та українських консультантів готують мікро-проекти (як індивідуальні, так і групові) з удосконалення роботи своїх університетів, академічних центрів, або, навіть, всієї системи вищої освіти України в обраних напрямах;
- підсумком проекту виступає презентація підготовлених мікро-проектів та їх пропозиція Міністерству освіти і науки України, Спілці ректорів ВНЗ, власним університетам на підсумковій конференції в травні 2019 р. (з прикладами презентацій Фази І можна познайомитися на сайті Міжнародного благодійного Фонду «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики» (http://www.edupolicy.org.ua/_dx/main_ua/projects_ua/finalized-projects_ua/projectiul/iul-list.html).

Проект відбувається за підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

Опублікований: 16-08-2018
Читайте також:
Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес»

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і професорка цієї ж кафедри Олена Білик долучилися до традиційної бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», програма якої була надзвичайно цікавою та насиченою і включала 27 доповідей. Учасниками заходу були стейкхолдери освітніх програм, які реалізуються на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» 26 лютого 2025

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар доцента Богдана Пащенка, який поділився власним досвідом використання сучасного програмного забезпечення та сервісів при викладанні. Під час семінару на тему «Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача» він розповів про н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання спеціалізованого програмного забезпечення та сервісів у професійній діяльності викладача 24 березня 2025

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks» 20 травня 2021