Н У Х Т

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці

26 жовтня 2018

Сучасні туристичні ресурси та актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму обговорили з колегами наші фахівці

25 жовтня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк та асистент цієї ж кафедри Маріанна Маршаленко взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс», що відбулась у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Представники нашого вишу виступили з доповіддю «Корпоративні ціннісні імперативи на підприємствах сфери гостинності», яка була активно обговорена учасниками конференції.

Також за підтримки Департаменту туризму і курортів МЕРТУ відбувся круглий стіл «Актуальні питання підготовки кадрів сфери туризму», під час якого був представлений стандарт підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм», обговорені питання дуальної освіти та перспективи туристичних професій в умовах ринку глобальних трансформацій.

Опублікований: 26-10-2018
Читайте також:
Бізнес-батл як практика управлінського мислення

У рамках виробничої практики викладачки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олеся Стахів і Марина Малініна організували для студентів груп М-11 (спеціальність «Маркетинг») і ПАП-4 (спеціальність «Продавець, агент з постачання») інтерактивний бізнес-батл – сучасний формат тренінгу, який імітує реальні управлінськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-батл як практика управлінського мислення 08 липня 2025

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка. Лектор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 жовтня 2022

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg

Майбутні хіміки-технологи, студенти 3-го курсу разом із доцентом Тетяною Бойчук відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, який вважається на сьогоднішній день найсучаснішим в Україні. Вони мали змогу ознайомитись з історією заснування першої пивоварні та діяльністю засновника бренду  Carlsberg Якобом Кристіаном Якобсеном. На територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg 04 червня 2018