Н У Х Т

Волинський коледж НУХТ – абсолютний лідер за кількістю поданих заяв серед коледжів Волині

30 липня 2019

Волинський коледж НУХТ – абсолютний лідер за кількістю поданих заяв серед коледжів Волині

Вступна кампанія 2019 року за ОКР «молодший спеціаліст» добігає кінця.

Приємно, що серед лідерів вступних перегонів і Волинський коледж нашого університету. На основі базової загальної середньої освіти (9 класів) до коледжу подані 943 заяви. Це 1 місце серед коледжів Волинської області та 17 місце по Україні з 689 закладів.

На основі повної загальної середньої освіти (11 класів) подано 680 заяв. За цим показником коледж посідає 1 місце серед закладів освіти Волині та України (з 708 закладів)!

На основі диплому кваліфікованого робітника подано 98 заяв. Це 1 місце по Волині та 16 місце по Україні серед 442 закладів освіти.

Таким чином, по кількості поданих заяв Волинський коледж НУХТ посідає лідируючі позиції серед закладів освіти Волині та України.

Також варто відзначити, що за даними ресурсу abit-poisk.org.ua наш коледж серед лідерів за максимальними обсягами держзамовлення серед закладів Волинської області. Зауважимо, що Волинський коледж НУХТ – один із небагатьох закладів, яким надано держзамовлення не тільки на основі базової середньої освіти (9 класів), а також на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) та ОКР «кваліфікований робітник».

Що ж стосується найпопулярніших спеціальностей, то попитом користуються спеціальності сфери обслуговування, харчових та інформаційних технологій.

Опублікований: 30-07-2019
Читайте також:
Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію

Колективи наших випускових кафедр продовжують зміцнювати партнерські зв’язки з промисловістю і бізнесом, залучаючи фахівців-практиків до цікавих івентів і актуальних обговорень. 29 травня 2024 року кафедра технології молока і молочних продуктів зібрала у дружньому творчому колі виробників молочних продуктів, колег-освітян і науковців, щоб поспілку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію 31 травня 2024

Профорієнтаційні лекції викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління у Київському механіко-технологічному коледжі

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління - доцент кафедри фінансів Інна Дем’яненко та старший викладач Юрій Кулинич і доцент кафедри економіки праці та менеджменту Марія Побережна відвідали Київський механіко-технологічний коледж, в якому навчаються студенти за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лекції викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління у Київському механіко-технологічному коледжі 06 листопада 2019

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Алла Башта та асистентка Тетяна Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2022», тематикою якої є здоровий спосіб життя і методи природного оздоровлення організму людини. Оскільки харчування є визначальним чинником способу життя, а відповідно, і здоров’я організму людини, для в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 30 вересня 2022