Н У Х Т

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

15 серпня 2024

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наші викладачі не втрачають нагоди дізнатися щось нове та отримати корисні навички. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла навчання у Київській Академії жіночого лідерства за програмою «Навички ефективних комунікацій в громадському секторі».

Разом із фаховими тренерками Іветтою Делікатною та Оленою Лобовою, що мають унікальний досвід роботи з різними командами (міжнародні тренінги, національні проєкти, посилення спроможності громадянського суспільства країни), учасниці програми опановували ефективне спілкування в команді та з потенційними партнерами.

Захід реалізується Новим Соціальним Вектором завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Опублікований: 15-08-2024
Читайте також:
І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Новий челендж у житті студента-біотехнолога

Магістри І року навчання освітньо-професійної програми «Фармацевтична біотехнологія» приступили до виконання своїх магістерських робіт. Найперше, що вони мали виконати – написати обґрунтування вибору тематики магістерської роботи. Адже, це той фундамент і база, які кожний має створити для успішного початку. Це 80% майбутнього диплому. І, як зізнаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий челендж у житті студента-біотехнолога 12 січня 2021

Студенти в світі пробіотиків і вакцин на дистанційному навчанні

Для студентів-біотехнологів 4 курсу 8 семестр розпочався досить продуктивно. Уже в перший день лабораторних занять вони поринули в світ пробіотиків і вакцин під керівництвом лектора, доцента Ірини Волошиної та асистентів Віктора Удимовича і Олени Сапури. Попереду чекали пізнавальні заняття, але ніхто навіть не міг уявити собі, що карантин змусить п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти в світі пробіотиків і вакцин на дистанційному навчанні 15 травня 2020