Н У Х Т

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології»

07 березня 2018

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри технології консервування Віта Терлецька, голова студентського наукового товариства Ольга Коваль і доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Анна Грищенко.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав Олександр Шевченко.

Під час виконання письмово завдання студенти повинні були показати знання з технології хліба пшеничного, молока питного пастеризованого, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Світлана Можарівська;
ІІ місце – Анастасія Богдан;
ІІІ місце – Ірина Мандзюк.

Переможці І етапу візьмуть участь у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 11-13 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Бажаємо успіхів!

Опублікований: 07-03-2018
Читайте також:
Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

25 лютого 2020 року відбулося засідання профкому за участю голови Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ Володимира Ярового. У порядку денному були питання: про погодження положень з організації і проведення виборів ректора НУХТ; обговорення та затвердження планів роботи комісій профкому та плану роботи профкому  ППО НУХТ на 2020 рік; при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ 26 лютого 2020

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Всесвітній день поезії – свято словесної чуттєвості й довершеного вміння кількома словами висловити не висловлюване, яке відзначається щороку 21 березня. Ухвала ювілейної 30-ої сесії ЮНЕСКО в 1999 року, коли і було вперше проголошено святкування всесвітнього Дня поезії, визначає, що ПОЕЗІЯ може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2023

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика

Для вручення сертифікатів міжнародного стажування здобувачам освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» до університету завітали директор компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенов і фахівчиня компанії Яна Бербенчук. У ході зустрічі у дружній родині факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика 26 листопада 2024

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відкривають для себе світ сучасного мистецтва під час цікавих кураторських годин. Академічна група студентів ГС-1-7 разом із наставником, асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Андрієм Собіним відвідала нову експозицію в Українському домі – «Кола Сільваші». Це велика музейна рет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2024