Н У Х Т

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології»

07 березня 2018

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Харчові технології».

З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук, доцент кафедри технології консервування Віта Терлецька, голова студентського наукового товариства Ольга Коваль і доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Анна Грищенко.

Традиційно змагання розпочалося з тестового випробування, яке відбулося на кафедрі інформатики за підтримки завідувача кафедри Сергія Грибкова.

Другий етап олімпіади полягав у вирішенні письмового творчого завдання, яке шляхом жеребкування обрав Олександр Шевченко.

Під час виконання письмово завдання студенти повинні були показати знання з технології хліба пшеничного, молока питного пастеризованого, розкрити закономірності процесу спиртового бродіння у різних технологіях, розкрити суть термогравіметричних методів визначення вологості харчових продуктів.

За підсумковими результатами переможцями І етапу олімпіади стали:

І місце – Світлана Можарівська;
ІІ місце – Анастасія Богдан;
ІІІ місце – Ірина Мандзюк.

Переможці І етапу візьмуть участь у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 11-13 квітня на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Бажаємо успіхів!

Опублікований: 07-03-2018
Читайте також:
У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей 17 березня 2018

Довгоочікувана подія для мікробіологів

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології не могли залишитися осторонь від важливої події – чергового, XVI з’їзду Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, що відбувся нещодавно після тривалої перерви, зумовленої пандемією коронавірусу і воєнними діями. Мікробіологів з усіх куточків України і зарубіжних гостей гостинно прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для мікробіологів 17 червня 2025

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ стали учасниками форуму педагогічних ідей «Урок» та мали можливість представити свої матеріали в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Сертифікати учасників отримали Віктор Федорів, Наталія Кунділовська, Тетяна Коваль, Ольга Дмитренко, Оксана Присяжна та Світлан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду 20 березня 2018

Передача знань від професіонала

У рамках дисципліни «Комп’ютерні мережі та розподілені системи» архітектор програмних систем і розробник (software engineering architect & developer) ТОВ «ІТР Україна» (Forthreal.com) Лев Ванян прочитав для наших здобувачів освіти і викладачів лекцію «XML та JSON». Фахівець розповів про структуру документів XML, схеми валідації XML-документів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передача знань від професіонала 27 грудня 2022