Н У Х Т

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

27 лютого 2017

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи.

Над виконанням окремих розділів фундаментальної роботи "Технології харчових продуктів збалансованого складу з використанням модифікованих жирів" працювали спеціалісти 5 кафедр.

Магістрант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Андрій Бречко встановив кріоскопічні температури пальмової олії та оптимальні режими її фракціонування з метою одержання фракцій з вузьким інтервалом плавлення.

Степан Леник - магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів використав одержані фракції для моделювання складу модифікованих жирів із оптимізованим вмістом жирних кислот.

Розроблені модифіковані жири були використані для удосконалення харчових продуктів - плавлених сирів (магістранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Яною Гончаровою), картопляних чіпсів (магістрантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів), січених напівфабрикатів і запечених паштетів (магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Дмитром Шведюком і Вікторією Возною).

Голова екзаменаційної комісії, професор Тетяна Лепська відзначила високий рівень підготовки та глибоке володіння темою, що виявили усі здобувачі.

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

20 вересня 2018 року відбувся автопробіг до шести шкіл, які підпорядковані Канівській міській раді Черкаської області. Гідно представляли університет відповідальний за профорієнтаційну діяльність та працевлаштування випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 вересня 2018

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці

З метою засвоєння теоретичних знань студентів і реалізації робочого плану заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2018 році, що проходить під девізом «Захищене і здорове покоління», 10 травня у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося цікаве практично-семінарське заняття з охорони праці, в якому, крім викладачів, предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці 11 травня 2018

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи

Минулого тижня здобувачі-біотехнологи відвідали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), професора Юрія Гогоці. Лекція була присвячена наноматеріалу графену. Цього тижня здобувачі бакалаврату та ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисципліни «Методи м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи 16 березня 2023