Н У Х Т

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

27 лютого 2017

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи.

Над виконанням окремих розділів фундаментальної роботи "Технології харчових продуктів збалансованого складу з використанням модифікованих жирів" працювали спеціалісти 5 кафедр.

Магістрант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Андрій Бречко встановив кріоскопічні температури пальмової олії та оптимальні режими її фракціонування з метою одержання фракцій з вузьким інтервалом плавлення.

Степан Леник - магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів використав одержані фракції для моделювання складу модифікованих жирів із оптимізованим вмістом жирних кислот.

Розроблені модифіковані жири були використані для удосконалення харчових продуктів - плавлених сирів (магістранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Яною Гончаровою), картопляних чіпсів (магістрантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів), січених напівфабрикатів і запечених паштетів (магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Дмитром Шведюком і Вікторією Возною).

Голова екзаменаційної комісії, професор Тетяна Лепська відзначила високий рівень підготовки та глибоке володіння темою, що виявили усі здобувачі.

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

XIV Наукова конференція молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві» нещодавно відбуласяь в Інституті сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України (м. Чернігів). Захід проводився у онлайн-форматі з використанням платформи Microsoft Teams. Були заслухані виступи доповідачі секцій:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування 08 грудня 2020

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання. На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 червня 2021

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»

Переддипломна практика є одним із ключових етапів для здобувачів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Вона не тільки завершує освітню підготовку, а і дає можливість отримати професійні навички та відчути реалії обраної спеціальності. Наприкінці серпня кожний м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця» 27 вересня 2024