Н У Х Т

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

03 листопада 2023

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів.

Нещодавно вони стали слухачами онлайн-лекції «Поглиблене контрольоване навчання: глибинні нейронні мережі», яку прочитав доцент Інституту Джейкобса Техніона-Корнелла та факультету комп'ютерних наук Корнельського університету (США), доктор філософії Володимир Кулешов і англомовного семінару-воркшопу «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризмі, спікером якого був бізнес-коуч, стратегічний консультант, експерт індустрії гостинності Adrian Barsby (Manchester Metropolitan University).

Сфера наукових інтересів Володимира Кулешова – машинне навчання та його застосування в наукових відкриттях, здоров’ї та сталому розвитку. Його роботи були представлені в журналах Nature Biotechnology, Nature Medicine, Nature Communications і Scientific American, і він отримав стипендію аспіранта NSERC і аспіранта Стенфордського університету.

Він є співзасновником і головним технологом Afresh, стартапу, який зосереджується на автоматизації ланцюга постачання продуктів харчування за допомогою штучного інтелекту з метою зменшення харчових відходів.

Багато з найбільш вражаючих останніх проривів у машинному навчанні стали можливими завдяки розробці глибоких нейронних мереж. Лектор описав цей тип алгоритмів, зокрема дослідивши згорткові нейронні мережі.

Adrian Barsby брав активну участь у роботі Торгово-промислової палати, Інституту директорів і регіонального економічного розвитку. Він обіймав посаду голови Бізнес-контакту Флінтширу та Рексгему і був головою Альянсу туризму Уельсу. Наразі він є торговим директором Туризму Північного Уельсу, членом комітету Асоціації туризму Флінтширу та громадським радником. Adrian заснував компанію Barsby Associates Ltd, яка спеціалізується на наданні бізнес-підтримки для сфери туризму та гостинності. Компанія вже надала менторську допомогу понад 300 підприємствам по всій Великій Британії. Вона виграла контракти з WRAP і проектом RDP. З 2017 року він є бізнес-коучем та ментором в рамках програми «Бізнес Уельс».

У ході воркшопу обговорили питання відбору, стратегії збереження та розвитку персоналу у поєднанні з оглядом практичних кейсів досвіду спікера як працівника, так і роботодавця, що надало цінні інсайти та практичні поради слухачам. Лектор наголосив на важливості правильного підбору персоналу, розвитку та мотивації співробітників, створення позитивної і здорової робочої культури, яка приваблює талановитих спеціалістів, зауваживши, що популярним робочим інструментом, який при цьому використовується, є тести на особистість з подальшим використанням їх результатів, що дозволяє розробляти план дій із урахуванням індивідуальних особливостей працівників.

За участь у заходах, всі учасники отримали відповідні сертифікатами.

Здобувачі освіти й викладачі вдячні організаторам і лекторам за цікавий і корисний матеріал, який зможуть використовувати у навчанні й професійній діяльності.

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочалася декада циклової комісії механічних дисциплін. План декади передбачає заходи навчального, виховного, культурно-просвітницького і спортивно-оздоровчого напряму. Студенти з нетерпінням очікують на дні проведення циклової комісії механічних дисциплін, тому, що це завжди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 лютого 2017

Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави!

У першому семестрі в університеті відбулося відкриття проєкту «Практичний курс із сучасної української мови», до якого долучилося багато охочих з-поміж працівників університету та просто тих, хто мав бажання вдосконалити свої знання з української мови. Попри складну ситуацію, проєкт успішно стартував, заняття проходили жваво, активно. Так, доцентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави! 30 грудня 2022

На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася тепла профорієнтаційна зустріч зі вступниками. Відповідальна за профорієнтаційну роботу Віра Зуйко разом із завідувачками випускових кафедр Олександрою Нєміріч, Ларисою Шаран та Іриною Мельник розказала гостям по освітні програми факультету, відповідність їх трендам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2021

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 березня 2024