Н У Х Т

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

03 листопада 2023

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів.

Нещодавно вони стали слухачами онлайн-лекції «Поглиблене контрольоване навчання: глибинні нейронні мережі», яку прочитав доцент Інституту Джейкобса Техніона-Корнелла та факультету комп'ютерних наук Корнельського університету (США), доктор філософії Володимир Кулешов і англомовного семінару-воркшопу «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризмі, спікером якого був бізнес-коуч, стратегічний консультант, експерт індустрії гостинності Adrian Barsby (Manchester Metropolitan University).

Сфера наукових інтересів Володимира Кулешова – машинне навчання та його застосування в наукових відкриттях, здоров’ї та сталому розвитку. Його роботи були представлені в журналах Nature Biotechnology, Nature Medicine, Nature Communications і Scientific American, і він отримав стипендію аспіранта NSERC і аспіранта Стенфордського університету.

Він є співзасновником і головним технологом Afresh, стартапу, який зосереджується на автоматизації ланцюга постачання продуктів харчування за допомогою штучного інтелекту з метою зменшення харчових відходів.

Багато з найбільш вражаючих останніх проривів у машинному навчанні стали можливими завдяки розробці глибоких нейронних мереж. Лектор описав цей тип алгоритмів, зокрема дослідивши згорткові нейронні мережі.

Adrian Barsby брав активну участь у роботі Торгово-промислової палати, Інституту директорів і регіонального економічного розвитку. Він обіймав посаду голови Бізнес-контакту Флінтширу та Рексгему і був головою Альянсу туризму Уельсу. Наразі він є торговим директором Туризму Північного Уельсу, членом комітету Асоціації туризму Флінтширу та громадським радником. Adrian заснував компанію Barsby Associates Ltd, яка спеціалізується на наданні бізнес-підтримки для сфери туризму та гостинності. Компанія вже надала менторську допомогу понад 300 підприємствам по всій Великій Британії. Вона виграла контракти з WRAP і проектом RDP. З 2017 року він є бізнес-коучем та ментором в рамках програми «Бізнес Уельс».

У ході воркшопу обговорили питання відбору, стратегії збереження та розвитку персоналу у поєднанні з оглядом практичних кейсів досвіду спікера як працівника, так і роботодавця, що надало цінні інсайти та практичні поради слухачам. Лектор наголосив на важливості правильного підбору персоналу, розвитку та мотивації співробітників, створення позитивної і здорової робочої культури, яка приваблює талановитих спеціалістів, зауваживши, що популярним робочим інструментом, який при цьому використовується, є тести на особистість з подальшим використанням їх результатів, що дозволяє розробляти план дій із урахуванням індивідуальних особливостей працівників.

За участь у заходах, всі учасники отримали відповідні сертифікатами.

Здобувачі освіти й викладачі вдячні організаторам і лекторам за цікавий і корисний матеріал, який зможуть використовувати у навчанні й професійній діяльності.

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ

День знань – особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Воно завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Саме таким лейтмотивом був пройнятий початок нового навчального року у Вінницькому коледжі нашого університету. У погожий вересневий день навчальний за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ 05 вересня 2019

Освітній процес призупиняється і оголошуються канікули на два тижні

Відповідно до рекомендації Міністерства освіти і науки України в університеті призупиняється освітній процес і оголошуються канікули на два тижні. 25 лютого МОН надіслало листа, у якому рекомендує з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу припинити освітній процес в усіх закладах освіти та оголосити канікули на два тижні. Зокрема, мін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній процес призупиняється і оголошуються канікули на два тижні 25 лютого 2022

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики

Завершився тиждень циклової комісії інформатики у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Голова циклової комісії Михайло Мандрик та викладачі комісії Оксана Захаряк, Марта Мишолівська, Володимир Грицак, Олег Мартон, Ірина Беца намагалися, щоб цей тиждень був насичений цікавими заходами, до яких були залучені студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики 03 квітня 2018

Гостьова лекція від словацької експертки

29 жовтня 2024 р. відбулася гостьова онлайн-лекція «Benefits and risks of coffee consumption» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Лекція була прочитана для здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від словацької експертки 31 жовтня 2024