Н У Х Т

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

21 листопада 2019

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся захід до Дня Гідності та Свободи на честь початку двох знакових подій –  Помаранчевої революції та Революції Гідності. Участь у заході взяли адміністрація коледжу, працівники та студенти.

Проведені в рамках Дня Гідності та Свободи заходи покликані сприяти духовно-моральному і патріотичному вихованню підростаючого покоління, формуванню громадянської самосвідомості і демократичної культури, інформувати молоде покоління про громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які відстояли демократичні цінності, національні інтереси та європейський вибір України.

На сцені коледжу щиро лунали поетичні рядки про мужність, незламність, героїзм патріотів, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Повноваження наших викладачів-членів науково-методичних комісій МОН продовжені

1 квітня 2022 року Міністерство освіти і науки України продовжило повноваження персонального складу та науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН на 3 місяці після припинення або скасування воєнного стану. Нагадаємо, що до персонального складу науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повноваження наших викладачів-членів науково-методичних комісій МОН продовжені 04 квітня 2022

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. 14 лютого екзаменаційна комісія працювала і на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, розглядаючи кваліфікаційні роботи за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 лютого 2024

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України

Вступники, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно звернуть увагу на наявність у закладі вищої освіти власних фахових наукових видань та їх статус. У нашому університеті від самого свого створення одним із пріоритетних напрямків був і залишається розвиток наукових досліджень. А ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України 13 серпня 2020