Н У Х Т

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

21 листопада 2019

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся захід до Дня Гідності та Свободи на честь початку двох знакових подій –  Помаранчевої революції та Революції Гідності. Участь у заході взяли адміністрація коледжу, працівники та студенти.

Проведені в рамках Дня Гідності та Свободи заходи покликані сприяти духовно-моральному і патріотичному вихованню підростаючого покоління, формуванню громадянської самосвідомості і демократичної культури, інформувати молоде покоління про громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які відстояли демократичні цінності, національні інтереси та європейський вибір України.

На сцені коледжу щиро лунали поетичні рядки про мужність, незламність, героїзм патріотів, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Пам’ять героїв вшанували хвилиною мовчання.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
На зустріч часу

«Майбутні фахівці пакувальної та поліграфічної галузі мають іти на зустріч часу, бути обізнаними у інноваціях галузі та питаннях безпеки харчової продукції», – наголосив під час зустрічі з викладачами кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв та здобувачами освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч часу 31 січня 2025

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв тривають захисти здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр». Магістранти з інжинірингу фармацевтичних і біотехнологічних виробництв представили вирішення актуальних питань фармацевтичної галузі – виробництва ін’єкційних препаратів, мазей і паст, підготовки води, особливих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 15 лютого 2020

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022