Уже всьоме у Полтаві з нагоди відзначення Дня міста відбувся великомасштабний арт-проект «Парад «Полтава вишивана». Кожного року цей захід об’єднує дітей, молодь та жителів міста. Тисячі полтавців одягають вишиванки з метою збереження та популяризації українських звичаїв і традицій.
У заході взяли участь й викладачі та студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Одягнувши вишиті сорочки, вони пройшли святковою ходою вулицями міста разом із представниками інших закладів освіти, підприємств, організацій.
Також у рамках арт-проекту відбувся фестиваль полтавської кухні. Студенти групи 41-ТХ спеціальності «Виробництво харчової продукції» нашого коледжу у рамках проведення тижня циклової комісії разом із викладачами спецдисциплін Оксаною Палаш і Надією Надточій взяли активну участь у цьому заході. Для участі у фестивалі був обраний один із старовинних рецептів козацького кулішу і представлений на дегустацію полтавцям. Приготована страва прийшлася до смаку гостям свята.
Приготування страви супроводжувалося виступами колективів художньої самодіяльності коледжу.
Студенти коледжу були нагороджені цінним подарунком за участь у фестивалі полтавської кухні.