Н У Х Т

Студент – звучить гордо!

15 листопада 2018

Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній.

14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса» відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню студента.

За традицією в Міжнародний день студента в коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками переможців студентських конкурсів і змагань. Від профспілкового комітету нагородженим студентам були вручені солодкі призи. У відеопривітанні викладачі коледжу побажали студентам гарних оцінок у навчанні і успішної реалізації своїх фахових вмінь та знань на користь собі та України.

На початку концерту у святковій атмосфері студентів нового набору прийняли до лав здобувачів освіти коледжу.

У концертній програмі взяли участь студенти від першого курсу до четвертого. Увазі глядачів були представлені танцювальні, хореографічні номери та гумористична інсценізація.

Святковий концерт став справжньою перлиною тижня фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока» та «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і сподобався і студентам, і викладачам.  

Опублікований: 15-11-2018
Читайте також:
Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору

Україна за всю свою історію не знала такого страшного лиха, як Голодомор 1932-1933 років. Жорстокий, штучно організований голод спричинив не лише нечувану за масовістю смертність населення, а й величезну духовну руїну українства. Пік голоду припав на перше півріччя 1933 року. Від голоду вимирали цілі села. Втрати України внаслідок Голодомору скла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору 30 жовтня 2023

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018

12 квітня  старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Богдана Кукса і Катерина Чала завітали до навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-ліцей»  з поглибленим вивченням французької мови з першого класу № 20 Оболонського району м. Києва. Викладачі розповіли випускникам школи про НУХТ. Бесіда зі  старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018 13 квітня 2018

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу. 21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти 24 вересня 2018

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпанд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2021