Н У Х Т

Студент – звучить гордо!

15 листопада 2018

Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній.

14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса» відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню студента.

За традицією в Міжнародний день студента в коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками переможців студентських конкурсів і змагань. Від профспілкового комітету нагородженим студентам були вручені солодкі призи. У відеопривітанні викладачі коледжу побажали студентам гарних оцінок у навчанні і успішної реалізації своїх фахових вмінь та знань на користь собі та України.

На початку концерту у святковій атмосфері студентів нового набору прийняли до лав здобувачів освіти коледжу.

У концертній програмі взяли участь студенти від першого курсу до четвертого. Увазі глядачів були представлені танцювальні, хореографічні номери та гумористична інсценізація.

Святковий концерт став справжньою перлиною тижня фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока» та «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і сподобався і студентам, і викладачам.  

Опублікований: 15-11-2018
Читайте також:
Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у рамках дисципліни «Основи нутриціології» став важливою подією життя факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення деканки факультету, гарантки освітньої програми та лекторки дисципліни Віти Цирульнікової, а також старшої викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності 03 грудня 2025

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває! 11 вересня 2020

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» переграла команду Європейського університету

8 лютого в спортивному комплексі нашого університету відбулася гра шостого туру Першої ліги Києва з фут залу, у якій зустрілися команди Європейського університету та наша збірна «НУХТ-2». Уже на перших хвилинах наші футзалісти створили перший небезпечний момент біля воріт суперника, та на місці виявився воротар суперників. На це, в свою чергу, гра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» переграла команду Європейського університету 10 лютого 2017

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: top...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 17 червня 2020