Н У Х Т

Факультет біотехнології та екологічного контролю продовжує свою PR-кампанію

11 жовтня 2021

Факультет біотехнології та екологічного контролю продовжує свою PR-кампанію

Факультет біотехнології та екологічного контролю продовжує традиційну осінню PR-кампанію. Представники факультету: доцентка Світлана Тетеріна, асистент Віктор Удимович і студактив у складі Єлизавети Дон, Єлизавети Шаркун, Анни Косяк і Володимира Вербіяна зустрілися з учнями 10 та 11 класу Медичної гімназії №33 м. Києва в уже звичному форматі онлайн-конференції.

За організацію цієї зустрічі профгрупа факультету вдячна директорці гімназії Ларисі Переймибіді, а також кураторам класів, які теж взяли участь у події.

У ході зустрічі школярі зрозуміли, що навчання в НУХТ за спеціальністю «Біотехнологія та біоінженерія» – це комфортно, перспективно, престижно і круто.

Зауважимо, що подібні зустрічі – це лише верхівка айсберга. Насправді студенти факультету рекламують його в приватних розмовах і на неофіційних зустрічах, своїм життєвим прикладом. Адже, життєвий успіх кожного зі здобувачів освіти – найкраща реклама університету!

Багато студентів радять вступити до НУХТ своїм родичам і знайомим. Не так давно за сприяння давнього і надійного друга нашого університету, вчительки біології Дніпровського технічного ліцею Лариси Гоменюк студенти-біотехнологи зустрілися з учнями ліцею і в неформальній обстановці описали переваги своєї спеціальності. Вони переконані, якщо кожний розповість своїм знайомим про НУХТ, поділиться своїми особистими враженнями, то це буде найкраща PR-кампанія, яку тільки можна уявити. І з цим неможливо не погодитися.

Опублікований: 11-10-2021
Читайте також:
Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 листопада 2019

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

Управляти особистими фінансами так само важливо, як і управляти часом. Здобувачі-фінансисти другого року навчання Марія Корнієнко, Яна Кріпак і Василь Пригожий під час опанування курсу «Просто про гроші» від Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі «Prometheus» з’ясовували чи сучасна банківська система покликана зробити фінансове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти 10 червня 2021