Н У Х Т

Науковиці чотирьох кафедр представили університет на міжнародній конференції Інституту продовольчих ресурсів НААН України

11 травня 2023

Науковиці чотирьох кафедр представили університет на міжнародній конференції Інституту продовольчих ресурсів НААН України

10-11 травня 2023 р.  відбулася міжнародна конференції «Їжа для життя: перспективна сировина та інноваційні процеси», організована Інститутом продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.

Конференція стала платформою для новаторів, науковців, студентів і практиків галузі, які обговорювали поточні дослідження та майбутні аспекти перспективної натуральної сировини.

Дослідники з 21 країни долучилися до презентацій і активних дискусій щодо останніх досягнень у галузі одержання і перероблення перспективної натуральної сировини для харчових продуктів, а також проблеми створення інноваційних технологій перероблення та реалізації готової продукції.

Наш університет представляли завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна, професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталія Науменко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи Раїса Матюшенко.

Опублікований: 11-05-2023
Читайте також:
Сучасні рішення у теплоенергетиці: гостьова лекція експерта компанії «Данфос»

19 лютого 2025 року в рамках навчального процесу на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася гостьова лекція експерта-практика в галузі теплоенергетики, спеціаліста з розвитку проєктів компанії «Данфос ТОВ» Олександра Гута. Лектор представив тематичний матеріал, присвячений сучасним підходам до впровадження індивідуальних теплових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні рішення у теплоенергетиці: гостьова лекція експерта компанії «Данфос» 20 лютого 2025

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес»

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і професорка цієї ж кафедри Олена Білик долучилися до традиційної бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», програма якої була надзвичайно цікавою та насиченою і включала 27 доповідей. Учасниками заходу були стейкхолдери освітніх програм, які реалізуються на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» 26 лютого 2025

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА

18-го листопада в Голосіївській районній адміністрації м. Києва відбулася урочиста зустріч, приурочена до Міжнародного дня студента. Щороку в заході беруть участь 15 професійних закладів вищої освіти, розташовані на території району. Івент не оминув і наш університет! Урочистість розпочалася з виступу голови Голосіївської РДА Сергія Садового. У пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА 19 листопада 2020

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

Нещодавно група АК-3-2, що стали фіналістами конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, повернулась із екскурсії на провідні українські підприємства Донецької області. Організаторами було запропоноване відвідування: «АПК-Інвест», що реалізує свою продукцію під брендом «М’ясна лавка», Артемівського з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини 29 травня 2018