10-11 травня 2023 р. відбулася міжнародна конференції «Їжа для життя: перспективна сировина та інноваційні процеси», організована Інститутом продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.
Конференція стала платформою для новаторів, науковців, студентів і практиків галузі, які обговорювали поточні дослідження та майбутні аспекти перспективної натуральної сировини.
Дослідники з 21 країни долучилися до презентацій і активних дискусій щодо останніх досягнень у галузі одержання і перероблення перспективної натуральної сировини для харчових продуктів, а також проблеми створення інноваційних технологій перероблення та реалізації готової продукції.
Наш університет представляли завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна, професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталія Науменко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старша викладачка кафедри готельно-ресторанної справи Раїса Матюшенко.