Н У Х Т

Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи

06 грудня 2021

Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи

Своїми лайфхаками з ефективної підготовки до онлайн-виступу зі здобувачами-біотехнологами четвертого курсу поділилася менеджерка з навчання та розвитку персоналу корпоративного університету «Артеріум» Ольга Назарук.

Від спікерки вони дізналися про основні етапи ефективної підготовки: презентуєте ви в офлайні чи онлайні виступ, його потрібно підготувати і відрепетирувати; потрібно пропрацювати структуру промови, наповнити її історіями, фактами, прикладами (усім, що спаде на думку та що видаватиметься важливим) і відсіяти зайве; важливо подбати про все, що супроводжуватиме виступ, але не стосується контенту – про середовище виступу, про ваш вигляд та про техніку.

Усе це надзвичайно важливо, бо чим впевненіше почувається доповідач, тим краще та уважніше слухає його аудиторія.

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології сподіваються, що інформація та поради пані Ольги стануть у нагоді здобувачам і допоможуть більш вільно та впевнено почуватися під час виступів в онлайні, особливо зараз, адже вже за тиждень на них чекає захист курсових проєктів перед комісією, а в наступному семестрі – публічний захист кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри висловлює подяку тренерці за таке ґрунтовне і водночас доступне подання важливого матеріалу, а здобувачам бажає вдосконалювати свої виступи, використовуючи її поради на практиці. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців

20-21 листопада 2019 року в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців 25 листопада 2019

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці

20 та 21 лютого завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції д.т.н., професор Олександра Нєміріч, д.т.н., професор Наталія Фролова, к.т.н., доцент Наталія Ющенко, к.т.н., асистент Ігор Устименко та аспірант Максим Авраменко взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «PLANTA+. Досягнення та перспективи», о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці 25 лютого 2020

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ

До Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ) завітав директор Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, академік Національної академії аграрних наук України Микола Сичевський. Микола Петрович – випускник нашого університету, відомий вчений-економіст і знаний фахівець вітчизняної харчової промисловості. Він завітав, аби през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ 31 травня 2019

Відкриття Х Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика та День української писемності та мови в НУХТ

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відкрили Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика та відсвяткували День української писемності та мови. Щороку 9 листопада, починаючи з 1997 р., в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. Долучився до святкування і наш університет. «День писемності та м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Х Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика та День української писемності та мови в НУХТ 12 листопада 2019