Н У Х Т

Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи

06 грудня 2021

Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи

Своїми лайфхаками з ефективної підготовки до онлайн-виступу зі здобувачами-біотехнологами четвертого курсу поділилася менеджерка з навчання та розвитку персоналу корпоративного університету «Артеріум» Ольга Назарук.

Від спікерки вони дізналися про основні етапи ефективної підготовки: презентуєте ви в офлайні чи онлайні виступ, його потрібно підготувати і відрепетирувати; потрібно пропрацювати структуру промови, наповнити її історіями, фактами, прикладами (усім, що спаде на думку та що видаватиметься важливим) і відсіяти зайве; важливо подбати про все, що супроводжуватиме виступ, але не стосується контенту – про середовище виступу, про ваш вигляд та про техніку.

Усе це надзвичайно важливо, бо чим впевненіше почувається доповідач, тим краще та уважніше слухає його аудиторія.

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології сподіваються, що інформація та поради пані Ольги стануть у нагоді здобувачам і допоможуть більш вільно та впевнено почуватися під час виступів в онлайні, особливо зараз, адже вже за тиждень на них чекає захист курсових проєктів перед комісією, а в наступному семестрі – публічний захист кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри висловлює подяку тренерці за таке ґрунтовне і водночас доступне подання важливого матеріалу, а здобувачам бажає вдосконалювати свої виступи, використовуючи її поради на практиці. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
Секрети успішних гастрономічних концепцій

Нещодавно викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко мали унікальну можливість долучитися до відкритого LIVE-ефіру «Секрети створення успішних гастрономічних концепцій», проведеного одним із найуспішніших рестораторів України Дмитром Борисовим у співпраці з бізнес-тренером ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішних гастрономічних концепцій 30 грудня 2024

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З базовими стилями пива познайомилися здобувачі третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», провівши дегустацію найбільш типових представників – Porters, Pilsner, Pale Ale, Stouts, Wheat Ales, IPA, Schwarzbier. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 28 листопада 2023

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 червня 2021