Н У Х Т

Вражаючі результати: відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов

01 березня 2024

Вражаючі результати: відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов, в якому взяла участь велика кількість студентів.

З англійської мови у змагання за призові місця вступили 145 здобувачів. Багато хто продемонстрував дуже гарний рівень, тому все вирішилося за результатами останнього етапу – перевірки усного мовлення. У цей етап вийшли 23 найкращих знавці англійської, і журі довго сперечалося, щоб вибрати переможців. Тільки трьох студентів обрати не вдалося, тож результат наступний:

І місце – Павло Онофрієнко (група ЕК-1-3)
ІІ місце – Анна Грицина (група ГС-3-10а), Максим Грузевич (група ГС-3-5) та Ігнат Орлатий (група ХЧ 3-1)
ІІІ місце – Олег Білоткач (група ТУ-1-10), Анастасія Охмакевич (група ПФБ-1-1М) і Катерина Пересада (група Г-4-8).

Безперечно, решта учасників усного змагання також продемонстрували дуже гарний рівень, і викладачі щиро радіють таким результатам.

Не залишилися поза увагою і німецька та французька мови, хоча їх вивчає набагато менше студентів університету, і для багатьох вони є другими після англійської.

Переможці з німецької мови:

І місце – Аліса Блінова (група ГС-3-10а)
ІІ місце – Анатолій Кравченко (група ХЧ 4-1)
ІІІ місце – Світлана Вознюк (група ХЧ-4-1) і Оксана Загоруй (група ГС-3-9).

Переможці з французької мови:

І місце – Анна Грицина (група ГС-3-10а)
ІІ місце – Максим Грузевич (група ГС-3-5)
ІІІ місце – Антоніна Кашпіровська (група ГС-3-7).

Варто згадати, що деякі здобувачі взяли участь одразу у двох мовних олімпіадах і показали відмінні результати.

Вітаємо всіх учасників і переможців!

Опублікований: 01-03-2024
Читайте також:
Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації в Одеській національній академії харчових технологій. 11 травня відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д41.088.01, на якому доцентка кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації 14 травня 2021

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

13 квітня 2018 року в Івано-Франківську відбулося вручення ювілейної 15-ї премії «Тріумф». Ця акція проводиться з 2004 року з метою сприяння економічному розвитку міста та відзначення лідерів підприємництва.   Цьогоріч конкурсною комісією було визначено 12 номінацій. Приємно, що у номінації  «Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф» 14 квітня 2018

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр». Учасники зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 лютого 2024

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019