Н У Х Т

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито!

05 лютого 2025

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито!

Днями колектив факультету біотехнології та екологічного контролю організував неймовірне свято – випуск магістрів – уже кваліфікованих фахівців біотехнологів та екологів, які захистили свої кваліфікаційні роботи наприкінці грудня минулого року. А тепер для наших випускників відкрився новий світ, повний яскравих горизонтів і можливостей.

За роки навчання всі вони пройшли через складнощі, іноді лінощі, але попри все це піднялись аж до таких висот. Завдяки своїм сумлінним старанням і невпинному бажанню вчитися нарешті сталося те, про що так давно мріяли – заповітний диплом отримано, і новий етап життя відкрито.

Усі теоретичні аспекти ваших освітніх програм нарешті освоєно, практичні навички здобуто, а це, як відомо багатьом, величезна, колосальна робота необхідна для реалізації себе у реальному світі. Участь у наукових проєктах, виконання лабораторних завдань, відвідування підприємств, командні роботи, як злети, так і падіння, незабутні моменти на парах, у вільний час, сміх, сльози – це все було у нашому рідному НУХТ, у якому ви зростали як особистості, мужніли, набиралися сил і досвіду.

Багато з вас уже знайшли себе у великих компаніях, і це – дуже крутий результат, яким уже варто пишатись. Не дарма, ваші досягнення надихають молодше покоління, і ви стаєте взірцем для наступних здобувачів вищої освіти.

Сподіваємося, що ви використовуватимете отримані знання, щоб сприяти розвитку суспільства, і зробите надзвичайно великий вклад у прекрасне майбутнє нашої країни. Та що там країни? Усього світу! Ваші навички допоможуть вирішувати глобальні проблеми, зберігати екологічний баланс і впроваджувати інновації в біотехнології.

Тож несіть себе у світ достойно та не забувайте про те, які ви здібні та розумні. Зі святом любі випускники, з вашим днем. Уперед до нових звершень! Бажаємо кожному з вас впевненості у своїх силах і сміливості впроваджувати нові ідеї. Нехай ваше майбутнє буде яскравим та успішним!

Опублікований: 05-02-2025
Читайте також:
Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 листопада 2024 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» було організовано онлайн-лекцію на тему «Сучасні аспекти вибору асортименту продукції та форму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від стейкхолдера: гостьова лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2024

Про крафтове хлібопекарство для магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»

Сучасні тенденції та умови у  сфері освіти вимагають застосування активних методів навчання, які сприяють розвитку професійного потенціалу здобувачів і підвищують результативність освоєння навчального матеріалу. Запрошення експертів для читання здобувачам гостьових лекцій є необхідним елементом навчального процесу, який надає можливість фахівцям га...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове хлібопекарство для магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» 05 жовтня 2023

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв

За даними міжнародного рейтингу Ranking WEB of Repositories, опублікованого в січні 2017 року, університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 13 позицію із 54 українських електронних архівів і 854 місце серед 2275 інституційних репозитаріїв світу. Станом на 1 січня 2017 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв 25 січня 2017

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми здобуття освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Здобувачі вищої освіти гідно представили кваліфікаційні роботи з проєктування або технічного переоснащення підприємств хлібопекарського, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно представили кваліфікаційні роботи бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 червня 2024