Н У Х Т

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито!

05 лютого 2025

Свято випускників: шлях до майбутнього відкрито!

Днями колектив факультету біотехнології та екологічного контролю організував неймовірне свято – випуск магістрів – уже кваліфікованих фахівців біотехнологів та екологів, які захистили свої кваліфікаційні роботи наприкінці грудня минулого року. А тепер для наших випускників відкрився новий світ, повний яскравих горизонтів і можливостей.

За роки навчання всі вони пройшли через складнощі, іноді лінощі, але попри все це піднялись аж до таких висот. Завдяки своїм сумлінним старанням і невпинному бажанню вчитися нарешті сталося те, про що так давно мріяли – заповітний диплом отримано, і новий етап життя відкрито.

Усі теоретичні аспекти ваших освітніх програм нарешті освоєно, практичні навички здобуто, а це, як відомо багатьом, величезна, колосальна робота необхідна для реалізації себе у реальному світі. Участь у наукових проєктах, виконання лабораторних завдань, відвідування підприємств, командні роботи, як злети, так і падіння, незабутні моменти на парах, у вільний час, сміх, сльози – це все було у нашому рідному НУХТ, у якому ви зростали як особистості, мужніли, набиралися сил і досвіду.

Багато з вас уже знайшли себе у великих компаніях, і це – дуже крутий результат, яким уже варто пишатись. Не дарма, ваші досягнення надихають молодше покоління, і ви стаєте взірцем для наступних здобувачів вищої освіти.

Сподіваємося, що ви використовуватимете отримані знання, щоб сприяти розвитку суспільства, і зробите надзвичайно великий вклад у прекрасне майбутнє нашої країни. Та що там країни? Усього світу! Ваші навички допоможуть вирішувати глобальні проблеми, зберігати екологічний баланс і впроваджувати інновації в біотехнології.

Тож несіть себе у світ достойно та не забувайте про те, які ви здібні та розумні. Зі святом любі випускники, з вашим днем. Уперед до нових звершень! Бажаємо кожному з вас впевненості у своїх силах і сміливості впроваджувати нові ідеї. Нехай ваше майбутнє буде яскравим та успішним!

Опублікований: 05-02-2025
Читайте також:
Свято першокурсника у Навчально-науковому інституті економіки і управління

30 серпня вчорашні вступники, переступивши поріг нашого навчального закладу, потрапили в особливу родину – родину студентства Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) НУХТ. Позаду лишилися уроки, класи, вчителі, а попереду – перша лекція, перші заліки, іспити та неймовірне студентське життя, яке потім згадується, як найкращі р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято першокурсника у Навчально-науковому інституті економіки і управління 30 серпня 2021

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка разом зі здобувачами-бакалаврами третього курсу освітньої програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відвідали Кулінарний Центр МХП. Технології та обладнання Кулінарного центру дозволяють випускати продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП 06 грудня 2023

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики. Участь у ньому взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Олімпіадні завдання були не прості і включали тестові та розгорнуті питання з дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з екологічної біотехнології та біоенергетики 04 березня 2020

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів

19 та 20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти дипломних магістерських робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник Держав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів-аюрведистів 24 лютого 2020