Н У Х Т

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

15 жовтня 2021

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!

Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  забезпеченням людей якісними і смачними продуктами та такими потрібними знаннями майбутніх висококваліфікованих фахівців.

У день професійного свята зичимо вам гарного святкового настрою, міцного здоров’я, творчої енергії, успіхів і здобутків. Нехай ваша праця гідно оплачується, а в домівках панує любов, злагода та взаєморозуміння, життя буде солодким, без гірких і гострих спецій, переповнене позитивними та незабутніми моментами.  

Профком НУХТ 

Опублікований: 15-10-2021
Читайте також:
Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 червня 2022

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 травня 2025

Експерти розпочали захисти англійською мовою

Цьогоріч на кафедрі експертизи харчових продуктів захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти розпочалися з доповіді Марії Дибченко англійською мовою. Здобувачка впевне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти розпочали захисти англійською мовою 11 червня 2025

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 листопада 2019