Н У Х Т

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

02 грудня 2019

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада став особливим днем для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не тільки Вечором факультету, а й лекторієм від відомої сім’ї українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових.

Дмитро є засновником і бренд-шефом компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», до якої входить 48 закладів, а Олена – CEO, головний виконавчий директор. Ресторатори описують концепцію своїх підприємств ресторанного господарства як fine dining, casual і smart casual, серед яких ресторани високої азіатської й нової української кухні, а також «1 євро» заклади – сідерії, бургер-бари і сіфуд-кафе.

Найвідоміша українська родина рестораторів бачить свою місію у розвитку гастрономічної культури України, має 6 дітей, 3000 осіб у команді, 15000 гостей щодня і тільки 24 години на добу. Дмитро та Олена говорять, секрет успіху – у любові до своєї справи.

В аудиторії, де відбувався лекторій, не було жодного вільного місця, а студенти сиділи, затамувавши подих. Ресторатори поділилися своїми професійними і сімейними цінностями, концепцією 5P-маркетингу (Product – Price – Place – Promotion – People) ресторанного бізнесу, правилами бізнесу і правилами життя сім’ї Борисових, історією відкриття першого закладу, гастробару «Барсук», і планами на майбутнє, а це – тільки масштабування бізнесу. Дмитро та Олена наголошують, що на успіх не варто чекати, його потрібно планувати – і завжди потрібно давати більше, ніж від тебе очікують. Студенти активно задавали питання і змогли почути відповіді на багато хвилюючих питань від легенд вітчизняного ресторанного бізнесу.

Факультет давно чекав на зустріч із Дмитром та Оленою, дуже вдячний їм за насичений інформаційно і емоційно лекторій, нові інсайти, мотивацію і натхнення для професійного і особистого розвитку у ресторанному бізнесі, а також чекає на нові зустрічі у Альма-матер.

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька. Науковий консультант – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 вересня 2019

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту

Підходить до завершення навчання на бакалавраті для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Остання сесія розпочинається із захистів курсових проектів. Зазвичай у цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології було дуже гамірно і шумно. Студенти розкладали креслення формату А3, а дехто А2 і презентували свої інженерні рішення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту 05 травня 2020

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020