Н У Х Т

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

26 лютого 2024

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

Магістри спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Цьогоріч вони зосередили свою увагу на розробленні рекламної стратегії популяризації здорового харчування та комунікаційної стратегії щодо безпечності складу харчових продуктів, відтворивши таким чином унікальність освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» в НУХТ.

Особливо комісією була відзначена кваліфікаційна робота Альвіни Грущенко на тему «Комунікаційна стратегія для науково-практичного напрямку НУХТ «Здорове харчування від дитинства до довголіття», яка стала результатом розроблення та реалізації комунікаційного проєкту для започаткованої нашим університетом у 2021 р. Міжнародної конференції наукового-практичного напрямку «Здорове харчування від дитинства до довголіття».

У 2023 р. організатори вирішили змінити формат конференції та розширити коло потенційних учасників, залучивши здобувачів-рекламістів першого та другого рівнів вищої освіти до розроблення її комунікаційної стратегії та елементів фірмового стилю. Робота над проєктом була розподілена на етапи, серед яких ключовими були визначені: аналіз і вивчення потенційної цільової аудиторії; розроблення основного меседжу та ключових повідомлень; вибір основних комунікаційних каналів для зв’язку з аудиторією; створення рекламних і PR-матеріалів; планування та реалізація комунікаційної стратегії; оцінювання ефективності отриманих результатів. Отже, у кваліфікаційній роботі на здобуття освітнього ступеня «магістр» Альвіна Грущенко представила поетапну розробку комунікаційної стратегії, розробила й описала рекламні та PR-матеріали задля подальшого просування науково-практичного напрямку НУХТ.

Викладачі кафедри маркетингу пишаються, що випускники спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» можуть на практиці продемонструвати свої, здобуті в університеті, професійні компенентності як для просування інформаційного продукту, так і для популяризації нашого вишу. Кафедра маркетингу цінує талановиту молодь, тому рекомендувала Альвіну Грущенко до вступу до аспірантури, а в подальшому буде рада вітати її серед працівників університету.

Опублікований: 26-02-2024
Читайте також:
Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021». Для ознайомлення здобувачів університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти 17 вересня 2021

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ 29 липня 2019

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

25 березня відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи дистанційно з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 26 березня 2021