Н У Х Т

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

26 лютого 2024

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

Магістри спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Цьогоріч вони зосередили свою увагу на розробленні рекламної стратегії популяризації здорового харчування та комунікаційної стратегії щодо безпечності складу харчових продуктів, відтворивши таким чином унікальність освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» в НУХТ.

Особливо комісією була відзначена кваліфікаційна робота Альвіни Грущенко на тему «Комунікаційна стратегія для науково-практичного напрямку НУХТ «Здорове харчування від дитинства до довголіття», яка стала результатом розроблення та реалізації комунікаційного проєкту для започаткованої нашим університетом у 2021 р. Міжнародної конференції наукового-практичного напрямку «Здорове харчування від дитинства до довголіття».

У 2023 р. організатори вирішили змінити формат конференції та розширити коло потенційних учасників, залучивши здобувачів-рекламістів першого та другого рівнів вищої освіти до розроблення її комунікаційної стратегії та елементів фірмового стилю. Робота над проєктом була розподілена на етапи, серед яких ключовими були визначені: аналіз і вивчення потенційної цільової аудиторії; розроблення основного меседжу та ключових повідомлень; вибір основних комунікаційних каналів для зв’язку з аудиторією; створення рекламних і PR-матеріалів; планування та реалізація комунікаційної стратегії; оцінювання ефективності отриманих результатів. Отже, у кваліфікаційній роботі на здобуття освітнього ступеня «магістр» Альвіна Грущенко представила поетапну розробку комунікаційної стратегії, розробила й описала рекламні та PR-матеріали задля подальшого просування науково-практичного напрямку НУХТ.

Викладачі кафедри маркетингу пишаються, що випускники спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» можуть на практиці продемонструвати свої, здобуті в університеті, професійні компенентності як для просування інформаційного продукту, так і для популяризації нашого вишу. Кафедра маркетингу цінує талановиту молодь, тому рекомендувала Альвіну Грущенко до вступу до аспірантури, а в подальшому буде рада вітати її серед працівників університету.

Опублікований: 26-02-2024
Читайте також:
Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок

У Навчально-науковому інституті харчових технологій продовжується цикл лекцій, присвячених питанням менеджменту якості і безпечності харчових продуктів. 14 квітня відбувся захід, організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з представниками мережі супермаркетів «Сільпо» – гостьова лекція «Аудит продукції в «Сіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок 16 квітня 2025

Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тяжка втрата 02 грудня 2020

Масштабне, складне і комунікативне

Поки здобувачі освіти готуються до нового семестру, викладачі продовжують розширювати коло своїх компетенцій. Так, доцентка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасія Деренівська опановує основи штучного інтелекту. Наразі вона успішно завершила перший модуль, у рамках якого вивчила можливості ШІ та його застосування у різних галузях і на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабне, складне і комунікативне 08 січня 2025