Н У Х Т

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

26 лютого 2024

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

Магістри спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Цьогоріч вони зосередили свою увагу на розробленні рекламної стратегії популяризації здорового харчування та комунікаційної стратегії щодо безпечності складу харчових продуктів, відтворивши таким чином унікальність освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» в НУХТ.

Особливо комісією була відзначена кваліфікаційна робота Альвіни Грущенко на тему «Комунікаційна стратегія для науково-практичного напрямку НУХТ «Здорове харчування від дитинства до довголіття», яка стала результатом розроблення та реалізації комунікаційного проєкту для започаткованої нашим університетом у 2021 р. Міжнародної конференції наукового-практичного напрямку «Здорове харчування від дитинства до довголіття».

У 2023 р. організатори вирішили змінити формат конференції та розширити коло потенційних учасників, залучивши здобувачів-рекламістів першого та другого рівнів вищої освіти до розроблення її комунікаційної стратегії та елементів фірмового стилю. Робота над проєктом була розподілена на етапи, серед яких ключовими були визначені: аналіз і вивчення потенційної цільової аудиторії; розроблення основного меседжу та ключових повідомлень; вибір основних комунікаційних каналів для зв’язку з аудиторією; створення рекламних і PR-матеріалів; планування та реалізація комунікаційної стратегії; оцінювання ефективності отриманих результатів. Отже, у кваліфікаційній роботі на здобуття освітнього ступеня «магістр» Альвіна Грущенко представила поетапну розробку комунікаційної стратегії, розробила й описала рекламні та PR-матеріали задля подальшого просування науково-практичного напрямку НУХТ.

Викладачі кафедри маркетингу пишаються, що випускники спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» можуть на практиці продемонструвати свої, здобуті в університеті, професійні компенентності як для просування інформаційного продукту, так і для популяризації нашого вишу. Кафедра маркетингу цінує талановиту молодь, тому рекомендувала Альвіну Грущенко до вступу до аспірантури, а в подальшому буде рада вітати її серед працівників університету.

Опублікований: 26-02-2024
Читайте також:
Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018»

29 травня розпочав свою роботу третій Міжнародний форум «Косметика України 2018», головною подією якого традиційно є конференція. Серед спікерів конференції - авторитетні професіонали із багатьох країн світу. Розпочала роботу конференції голова Асоціації «Парфумерія і косметика України» Вікторія Філатова доповіддю, присвяченою аналізу ринку космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018» 30 травня 2018

Профорієнтаційний марафон по ярмарках професій розпочався

19 вересня 2019 р. об’єднана команда навчально-наукових інститутів і факультетів університету представила наш виш на Ярмарку професій, що відбувся в міськрайонному центрі зайнятості в м. Бровари. Захід відвідали учні 9-11 класів 18-ти шкіл Броварів та Броварського району. Для усіх бажаючих ознайомитись із особливостями навчальних процесів факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон по ярмарках професій розпочався 23 вересня 2019

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022