Н У Х Т

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

26 лютого 2024

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

Магістри спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Цьогоріч вони зосередили свою увагу на розробленні рекламної стратегії популяризації здорового харчування та комунікаційної стратегії щодо безпечності складу харчових продуктів, відтворивши таким чином унікальність освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» в НУХТ.

Особливо комісією була відзначена кваліфікаційна робота Альвіни Грущенко на тему «Комунікаційна стратегія для науково-практичного напрямку НУХТ «Здорове харчування від дитинства до довголіття», яка стала результатом розроблення та реалізації комунікаційного проєкту для започаткованої нашим університетом у 2021 р. Міжнародної конференції наукового-практичного напрямку «Здорове харчування від дитинства до довголіття».

У 2023 р. організатори вирішили змінити формат конференції та розширити коло потенційних учасників, залучивши здобувачів-рекламістів першого та другого рівнів вищої освіти до розроблення її комунікаційної стратегії та елементів фірмового стилю. Робота над проєктом була розподілена на етапи, серед яких ключовими були визначені: аналіз і вивчення потенційної цільової аудиторії; розроблення основного меседжу та ключових повідомлень; вибір основних комунікаційних каналів для зв’язку з аудиторією; створення рекламних і PR-матеріалів; планування та реалізація комунікаційної стратегії; оцінювання ефективності отриманих результатів. Отже, у кваліфікаційній роботі на здобуття освітнього ступеня «магістр» Альвіна Грущенко представила поетапну розробку комунікаційної стратегії, розробила й описала рекламні та PR-матеріали задля подальшого просування науково-практичного напрямку НУХТ.

Викладачі кафедри маркетингу пишаються, що випускники спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» можуть на практиці продемонструвати свої, здобуті в університеті, професійні компенентності як для просування інформаційного продукту, так і для популяризації нашого вишу. Кафедра маркетингу цінує талановиту молодь, тому рекомендувала Альвіну Грущенко до вступу до аспірантури, а в подальшому буде рада вітати її серед працівників університету.

Опублікований: 26-02-2024
Читайте також:
Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

25 березня відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи дистанційно з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 26 березня 2021

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak» 12 грудня 2023

Завершилося річне стажування нашої магістрантки в Іспанії

Завершилося річне стажування магістрантки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марії Аліпатової в Іспанії на підприємстві компанії Dow Chemical (місто Таррагона, Каталонія), яка є всесвітнім лідером із виробництва полімерів. Стажування проходило у лабораторіях і на виробничих потужностях підприємства, де Марія в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося річне стажування нашої магістрантки в Іспанії 25 серпня 2022

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020