Н У Х Т

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

10 березня 2025

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарська дорадча служба ГС «Зелені Агро Рішення» на замовлення Федерації органічного руху України в рамках Проєкту GRAINS – Greening Agrifood in Social Economy «Нові можливості зеленої трансформації для агровиробників».

Спікерка – незалежна консультантка зі стратегічного маркетингу, співзасновниця маркетингової агенції Huge Power Marketing, засновниця і керівниця навчально-наукової школи «Аграрний маркетинг», лекторка SGGW, WSEIZ (Польща, Варшава), CSU (Америка), ISA LILLE (Франція), д.е.н., професорка Юлія Гальчинська.

Учасники лекції-тренінгу дізналися про сучасні маркетингові інструменти, що сприяють розвитку органічного агробізнесу; стратегії, які допомагають ефективно комунікувати з клієнтами, будувати довіру та популяризувати органічну продукцію, розвивати впізнаваність бренду; особливості сталого маркетингу тощо.

Матеріали лекції будуть використані при підготовці до навчальних занять магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів».

Колектив кафедри вдячний організаторам за можливість долучитися до тренінгу!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Вектор – на здорове харчування дітей!

В університеті започаткована нова наукова ініціатива – проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи». Перша конференція мала відбутися восени минулого року та через карантинні обмеження її відтерміновували кілька разів, оскільки, зважаючи на надзвичайну ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вектор – на здорове харчування дітей! 29 вересня 2021

Історія, символи та сучасні традиції давнього свята: першокурсники «прокачують» мовні скіли

День Святого Валентина – свято, яке об’єднує людей у всьому світі, нагадуючи про важливість любові, дружби та теплих стосунків. Його багатовікова історія, різноманітні символи та традиції створюють унікальну атмосферу, що захоплює серця. Цей день наповнений не тільки романтичними моментами, але й цікавими фактами, традиціями, які зберігаються протя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія, символи та сучасні традиції давнього свята: першокурсники «прокачують» мовні скіли 17 лютого 2025

Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться

18 липня відбувся прямий ефір за вимогами системи харчової безпечності та нормами НАССР від консалтингового агентства «PROFI CLUB Training», до якого долучилися й наші викладачі випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Разом із сертифік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться 19 липня 2022

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із сервірування столу для меню з 4-х страв на 2-х осіб, який люб'язно погодився провести керівник фірми відновлення фахових працівників для німецького ринку праці Даніель Ель Фадгхам.  У майстер-класі в якості допитливих  глядачів-професіоналів в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці 09 лютого 2018