Н У Х Т

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

10 березня 2025

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарська дорадча служба ГС «Зелені Агро Рішення» на замовлення Федерації органічного руху України в рамках Проєкту GRAINS – Greening Agrifood in Social Economy «Нові можливості зеленої трансформації для агровиробників».

Спікерка – незалежна консультантка зі стратегічного маркетингу, співзасновниця маркетингової агенції Huge Power Marketing, засновниця і керівниця навчально-наукової школи «Аграрний маркетинг», лекторка SGGW, WSEIZ (Польща, Варшава), CSU (Америка), ISA LILLE (Франція), д.е.н., професорка Юлія Гальчинська.

Учасники лекції-тренінгу дізналися про сучасні маркетингові інструменти, що сприяють розвитку органічного агробізнесу; стратегії, які допомагають ефективно комунікувати з клієнтами, будувати довіру та популяризувати органічну продукцію, розвивати впізнаваність бренду; особливості сталого маркетингу тощо.

Матеріали лекції будуть використані при підготовці до навчальних занять магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів».

Колектив кафедри вдячний організаторам за можливість долучитися до тренінгу!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії!

Із метою подальшого розвитку та зміцнення співробітництва з роботодавцями в університеті продовжуються зустрічі з партнерами-членами Ради роботодавців. Цього разу комунікація відбувалася за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалоговий майданчик з партнерами-членами Ради роботодавців у дії! 29 квітня 2025

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

Профорієнтаційна команда біотехнологів продовжує надавати допомогу старшокласникам у виборі майбутньої спеціальності та консультувати їх щодо умов навчання в нашому університеті і, зокрема на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Особливо ж прагнуть поділитися зі школярами своїми історіями успішного вступу й досвідом студентського житт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха 11 грудня 2023

Акредитована ще одна освітня програма університету

26 січня 2021 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло на своєму засіданні акредитаційну справу №1258/АС-20 щодо акредитації в нашому університеті освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціальність 073 «Менеджмент») з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Магістр» і прийняло рішення акр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитована ще одна освітня програма університету 02 лютого 2021

Світла пам’ять

З почуттям суму та глибокої скорботи сповіщаємо, що на 77-му році пішов із життя завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доктор технічних наук Шаповаленко Олег Іванович. Життєвий шлях Олега Івановича тісно пов'язаний з Національним університетом харчових технологій. З 1993 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять 07 грудня 2020