Н У Х Т

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

10 березня 2025

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарська дорадча служба ГС «Зелені Агро Рішення» на замовлення Федерації органічного руху України в рамках Проєкту GRAINS – Greening Agrifood in Social Economy «Нові можливості зеленої трансформації для агровиробників».

Спікерка – незалежна консультантка зі стратегічного маркетингу, співзасновниця маркетингової агенції Huge Power Marketing, засновниця і керівниця навчально-наукової школи «Аграрний маркетинг», лекторка SGGW, WSEIZ (Польща, Варшава), CSU (Америка), ISA LILLE (Франція), д.е.н., професорка Юлія Гальчинська.

Учасники лекції-тренінгу дізналися про сучасні маркетингові інструменти, що сприяють розвитку органічного агробізнесу; стратегії, які допомагають ефективно комунікувати з клієнтами, будувати довіру та популяризувати органічну продукцію, розвивати впізнаваність бренду; особливості сталого маркетингу тощо.

Матеріали лекції будуть використані при підготовці до навчальних занять магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів».

Колектив кафедри вдячний організаторам за можливість долучитися до тренінгу!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

Воєнні дії, спричинені повномасштабним вторгненням росії, охопили значну частину України та унеможливили здійснення діяльності в багатьох закладах вищої освіти та наукових установах. Зокрема, стала неможливою або значно ускладнилася атестація здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» та дотримання строків такої атестації. Тому 21 березня 20...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії 23 березня 2022

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 червня 2021

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни. Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четверт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban 22 вересня 2025