Н У Х Т

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами

03 липня 2020

Останні викладацькі настанови перед літніми канікулами

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська провели останню у навчальному році кураторську годину. Разом зі здобувачами вони обговорили результати літньої заліково-екзаменаційної сесії, алгоритми ліквідації академічних заборгованостей та поділилися враженнями від навчання у дистанційному форматі.

У черговий раз куратори наголосили на необхідності дотримання соціальної дистанції та маскового режиму у місцях скупчення людей, транспорті та закритих приміщеннях ,як основних заходах щодо запобігання поширенню респіраторного захворювання COVID-19.

Крім того, викладачі провели інструктаж з правил безпеки життєдіяльності під час літніх канікул, зокрема правил поводження на воді, під час грози, попередження харчових отруєнь, надання першої допомоги при теплових ударах, сонячних опіках.  Також пригадали правила дорожньої та протипожежної безпеки, алгоритми дій під час пожежі та інших надзвичайних ситуацій.

Наостанок викладачі побажали студентам веселих, продуктивних, а, головне, безпечних літніх канікул.

Опублікований: 03-07-2020
Читайте також:
Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024»

Відповіді на важливі питання отримали здобувачі освіти навчально-наукового комплексу університету, долучившись до багатогодинного марафону «NUFT Career Chance 2024», що успішно відбувся з 28 по 31 жовтня. Вперше наш кар’єрний захід тривав аж чотири дні, і попри всі виклики сьогодення, фахівцям відділу працевлаштування випускників вдалося зібрати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився чотириденний кар’єрний захід «NUFT Career Chance 2024» 01 листопада 2024

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 20 травня 2021

Практична підготовка магістрантів-біотехнологів у 2018 році

Останнім великим кроком магістрантів перед виконанням і захистом дипломної роботи є переддипломна практика, яку студенти кафедри біотехнології і мікробіології проходили на базі провідних фармацевтичних підприємств та науково-дослідних інститутів. Вже традиційно більшість студентів поєднали проходження практики із роботою на своїх перших робочих міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка магістрантів-біотехнологів у 2018 році 26 жовтня 2018

У розпалі вступна кампанія у коледжах НУХТ

Сьогодні о 18:00 завершується прийом заяв і документів від вступників до закладів фахової передвищої освіти, які вступають до коледжів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу) за денною формою. Працівники приймальних комісій усіх відокремлених структурних підрозділів-фахових коледжів нашого навчально-наукового комплексу докл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія у коледжах НУХТ 13 липня 2021