Н У Х Т

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету

04 листопада 2021

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету

Викладачі кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології м’яса і м’ясних продуктів взяли участь у Міжнародній конференції «Органічна переробка та торгівля: їжа нового покоління!». Цього року головною була обрана тема «Органічне харчування для дітей».

Організаторами заходу стали ГС «Органічна Україна», ТОВ «Органік Стандарт» та інформаційний портал OrganicInfo.ua. Захід відбувся під патронатом Міністерства економіки України, за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві зі SAFOSO AG (Швейцарія) та проєкту «Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства» .

Традиційно учасники заходу розглянули питання аналітики ринку харчових продуктів, інструментів і програм для посилення торгівлі органічними продуктами. Найбільша увага була приділена питанню значення органічних продуктів у реформі шкільного харчування. Спікери поділилися досвідом впровадження органічної їжі у закладах освіти Німеччини та Франції. Під час конференції відбулися дискусійні панелі щодо значення органічних продуктів у харчуванні дітей, проблем доступності та асортименту різних груп продуктів українського виробництва, готовності закладів освіти України брати участь у програмі впровадження органічного харчування для учнів.

Наші викладачі вдячні організаторам за надану можливість відвідати конференцію. Отримана інформація буде використана під час підготовки навчальних матеріалів дисциплін.

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак. Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр» 13 лютого 2017

Про здоровий спосіб життя англійською

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела виховне практичне заняття присвячене темі «Healthy Way of Life» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент» (група МН-1-6) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)». Основними цілями занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здоровий спосіб життя англійською 02 листопада 2023

Нагальні питання сьогодення у туристичній сфері обговорили фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу

У Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбувся туристичний форум «Розвиток туризму: де та з ким?», де були визначені нагальні питання сьогодення: локації та інфраструктура для внутрішнього туризму, кадрові вимоги успішного туристичного проекту/бізнесу. Спікерами заходу були представники успішних проектів, прові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні питання сьогодення у туристичній сфері обговорили фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 березня 2019

У навчально-науковому комплексі НУХТ прощаються з випускниками

5 липня 2018 року у Свалявському технічному коледжі НУХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам груп ДОК-159, ДМ-157, ДЕ-158, ДХ-153, ДП-154. Багато теплих слів і побажань студентам закладу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів. Зокрема директор коледжу, к.т.н., доцент Василь Йовбак зазначив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі НУХТ прощаються з випускниками 06 липня 2018