Н У Х Т

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

01 грудня 2022

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Наші викладачі не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько стала учасницею міжнародного освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців виноградарсько-виноробної галузі, організованого корпорацією «Укрвинпром» спільно з Міжпрофесійним комітетом шампанських вин (CIVC).

Після теоретичної частини, в м. Еперне (Франція) розпочалася практична частина курсу, що триватиме протягом тижня, впродовж якого відомі Будинки шампанських вин будуть відкриті для наших спеціалістів для обміну досвідом. Українська делегація отримала унікальну можливість зануритися у процес виготовлення шампанських вин, від ознайомлення в лабораторіях до відвідування виноградників і виробництва.

Першого дня прослухали теоретичний екскурс «Управління якістю виноробства», у якому Комітет шампанських вин спеціально для українських виноробів привідкрив таємниці власного виробництва вина.

Звичайно ж, дегустували ексклюзивні сорти шампанських вин місцевих господарств.

А ще мали змогу пройти  підготовку методом «трикутника» та тестом Фрідмана, результати якого приємно здивували французьких колег, адже українці продемонстрували високий рівень професіоналізму.

Під час другої частини екскурсу були представлені та продегустовані відібрані українські зразки ігристих вин із багатьох регіонів України. Винороби презентували свою продукцію безпосередньо під час дегустації. Дуже приємно, що французькі спеціалісти зі CIVC високо оцінили наші напої.

Стажування триває. Попереду заплановано багато цікавих і корисних івентів, результати яких викладачка планує інтегрувати у навчальний процес.

Опублікований: 01-12-2022
Читайте також:
Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває!

4 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець і член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський продовжили профорієнтаційний марафон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває! 05 березня 2024

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу

Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії та пов’язані з ним небезпеки, які трапляються щодня і щоночі, жага до знань і наукових відкриттів не згасає в серці кожного українського біотехнолога. Викладачки кафедри біотехнології і мікробіології к.б.н., доцентки Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова, асистентка Тетяна Сулейко, здобувачка вищої ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу 31 липня 2023

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

Лектор дисципліни «Методологія наукових досліджень», професор кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька запросила до участі у лекційному занятті-онлайн для магістрантів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» президента Всеукраїнської асоціації пекарів, кандидата економічних наук Олександ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень 22 вересня 2020