Н У Х Т

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята

09 березня 2021

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята

Керівництво університету прийняло рішення преміювати працівників за зразкове виконання обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності та з нагоди Міжнародного жіного дня 8 Березня. Відповідний наказ був підписаний ректором, професором Олександром Шевченком 4 березня.

Опублікований: 09-03-2021
Читайте також:
Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Global Money Week 2025 на кафедрі маркетингу

Завершилася освітня кампанія Global Money Week 2025 в Україні – масштабна ініціатива, спрямована на підвищення фінансової грамотності молоді. Протягом двох тижнів учні та студенти з усієї країни брали участь у заходах, організованих Національним банком України та партнерами. Одним із ключових напрямів цьогорічної кампанії стало гасло «Обирай надій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Global Money Week 2025 на кафедрі маркетингу 04 квітня 2025

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Вирішення актуальних проблем галузі – мета кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв»

15 червня 2020 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся перший захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програми «Обладнання переробних і харчових виробництв» із використанням платформи Zoom. Роботи д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вирішення актуальних проблем галузі – мета кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв» 16 червня 2020