Н У Х Т

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

01 december 2022

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Наші викладачі не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько стала учасницею міжнародного освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців виноградарсько-виноробної галузі, організованого корпорацією «Укрвинпром» спільно з Міжпрофесійним комітетом шампанських вин (CIVC).

Після теоретичної частини, в м. Еперне (Франція) розпочалася практична частина курсу, що триватиме протягом тижня, впродовж якого відомі Будинки шампанських вин будуть відкриті для наших спеціалістів для обміну досвідом. Українська делегація отримала унікальну можливість зануритися у процес виготовлення шампанських вин, від ознайомлення в лабораторіях до відвідування виноградників і виробництва.

Першого дня прослухали теоретичний екскурс «Управління якістю виноробства», у якому Комітет шампанських вин спеціально для українських виноробів привідкрив таємниці власного виробництва вина.

Звичайно ж, дегустували ексклюзивні сорти шампанських вин місцевих господарств.

А ще мали змогу пройти  підготовку методом «трикутника» та тестом Фрідмана, результати якого приємно здивували французьких колег, адже українці продемонстрували високий рівень професіоналізму.

Під час другої частини екскурсу були представлені та продегустовані відібрані українські зразки ігристих вин із багатьох регіонів України. Винороби презентували свою продукцію безпосередньо під час дегустації. Дуже приємно, що французькі спеціалісти зі CIVC високо оцінили наші напої.

Стажування триває. Попереду заплановано багато цікавих і корисних івентів, результати яких викладачка планує інтегрувати у навчальний процес.

Published on: 01-12-2022
Read also:
Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 august 2022

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування

В університеті відбулися вибори на посади в органи студентського самоврядування НУХТ. Напередодні дня виборів серед кандидатів відбулися дебати. Традиційно голосування відбувалося у системі Moodle. Під час виборів студенти обирали голів студентської ради університету, студмістечка, інститутів/факультетів, а також голів кожного з гуртожитків НУХТ. ...

READ YOURSELF

Підведені підсумки голосування на виборах органів студентського самоврядування 17 may 2019

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

READ YOURSELF

Практичні аспекти харчових технологій 15 february 2024

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей. Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студе...

READ YOURSELF

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ 25 january 2020