Н У Х Т

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ»

27 september 2023

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ»

Одним із надійних партнерів і добрим другом нашого університету є Корпорація «АРТЕРІУМ».

Корпорація і ТОВ «Триглав Інтернешнл», яке є її партнером, протягом багатьох років підтримують юних біотехнологів, спонсоруючи проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та конкурсу студентських наукових робіт для здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» у нашому університеті. Дбають виробничники і про технічне оснащення навчального процесу – тільки за цей рік Корпорація придбала і передала кафедрі біотехнології і мікробіології сучасне обладнання – прилад для проведення електрофорезу та шейкер-інкубатор.

Співробітники «АРТЕРІУМ» та її партнери постійно проводять екскурсії та навчальні тренінги з нашими біотехнологами, ознайомлюють здобувачів із тонкощами майбутньої професії, проводять найрізноманітніші майстер-класи («Аналіз ризиків у прийнятті рішень», «Вчимося комунікувати», «Підготовка до співбесіди та її успішне проходження», «Дизайн презентації»), вебінари («Емоції: вороги чи помічники», «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?», «Війна, що нас змінила», «Конфлікт: мистецтво балансу») та читають гостьові лекції («Спектроскопічні методи аналізу в фармації», «Дослідження сумісності компонентів лікарських засобів», «Методи виготовлення твердих лікарських форм») тощо.

Здобувачі-біотехнологи бакалаврського та магістерського ступенів щороку проходять виробничу і переддипломну практику на базі АТ «Київмедпрепарат», а після практики залишаються там працювати. Серед співробітників «АРТЕРІУМ» велика кількість випускників нашої кафедри біотехнології і мікробіології – Антон Івасюк, Олена Сичова, Ірина Клязніка, Анна Софілканич, Ігор Ключка, Дмитро Свинаренко, Катерина Покойовець та багато інших. Співробітники «АРТЕРІУМ» навчаються на нашій кафедрі за освітньо-науковим ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», а Андрій Вороненко вже успішно захистив дисертацію і отримав науковий ступінь доктора філософії. До речі, виконавчий директор АТ «Київмедпрепарат» Олександр Яцюк – також випускник кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ.

Тож, з нагоди Дня фармацевта деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і доцентка кафедри Оксана Скроцька з дружнім візитом завітали до АТ «Київмедпрепарат» для вручення його працівникам відзнак ректора університету.

Зокрема, Подяку ректора та цінний подарунок отримала директорка з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл» Анна Єгорова. Фахівчиня входить до складу робочої групи освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» першого (бакалаврського) рівня освіти і постійно бере участь у її перегляді.

Нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» нагороджений член наглядової ради НУХТ Олександр Яцюк.

Під час зустрічі також обговорили подальшу співпрацю та вдосконалення підготовки фахівців за освітніми рівнями «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» за участі Корпоративного Університету Корпорації «АРТЕРІУМ». До обговорення долучились випускники кафедри, а нині співробітники «АРТЕРІУМ» Ігор Ключка, Дмитро Свинаренко та Катерина Покойовець.

Ми дуже вдячні керівництву і співробітникам Корпорації «АРТЕРІУМ» та її партнерам за співробітництво й постійну підтримку талановитих біотехнологів!

Published on: 27-09-2023
Read also:
Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

READ YOURSELF

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 march 2020

Студентська конференція затвердила роботу студради університету

18 квітня відбулася звітна конференція студентської ради університету. Після завершення реєстрації делегатів, голова студради Олександр Висоцький повідомив, що необхідний кворум є, і конференція може починати роботу. Головуючим конференції обрали Максима Закржевського і Ольгу Трофімову секретарем. До складу лічильної комісії обрали      Анну Март...

READ YOURSELF

Студентська конференція затвердила роботу студради університету 20 april 2019

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти

16-20 травня студенти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів і школярів зі спортивного водного та велосипедного туризму, що проводився за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерації спортивного туризму України. У змаганнях взяли участь 12 команд, серед яки...

READ YOURSELF

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти 21 may 2019