Н У Х Т

Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами»

24 лютого 2020

Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами»

21 лютого 2020 року на виконання рішення вченої ради щодо підготовки до проведення перегляду освітніх програм здобувачів ОС «бакалавр» і «магістр», працівниками Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проведений тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами» з фокус-групою науково-педагогічних працівників 10 кафедр університету, які задіяні в реалізації освітньо-професійних програм Навчально-наукового інституту харчових технологій.

У заході взяв участь перший проректор Володимир Яровий, який розпочав тренінг-семінар і вказав на його актуальність і важливість, акцентував увагу на необхідності залучення здобувачів вищої освіти та стейкхолдерів до перегляду освітніх програм.

Продовжив виступ директор Центру Ігор Житнецький, який зупинився на питаннях внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти та важливості узгодженої роботи усіх структурних підрозділів університету.

Начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу Центру  Олена Подобій представила особливості акредитації освітніх програм за новими вимогами. Особливу увагу приділила застосуванню нормативних документів і положень університету при перегляді та удосконаленні освітніх програм.

При підготовці та проведенні тренінг-семінару були використані матеріали Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, а також доповідь Юрія Рашкевича (Національне Агентство Кваліфікацій) на семінарі «Особливості конструювання освітніх програм на основі міжнародного досвіду в межах національного законодавства» за тематикою «Освітні програми: побудова, опис, визнання».

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри економіки і права відкривають НУХТ ліцеїстам

Викладачі кафедри економіки і права продовжують профорієнтаційну роботу серед школярів. Днями доцентка Тетяна Басюк відвідала ліцей «Лідер» м. Боярка, де поспілкувалася із учнями старших класів. Викладачка  ознайомила учнів із освітніми програмами університету, приділивши увагу спеціальностям Навчально-наукового інституту економіки і управління; р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри економіки і права відкривають НУХТ ліцеїстам 15 квітня 2024

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі

Щороку магістранти кафедри біотехнології і мікробіології роблять усні доповіді під час роботи секції «Біотехнологія і мікробіологія» на міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів Національного університету харчових технологій «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Це є справжньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі 22 квітня 2020

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається. Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами 25 квітня 2019

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій»

Ніби вже кінець листопаду і грибна пора далеко позаду, але, виявляється, є місця, і що найдивовижніше, у густозаселеній частині Києва, де можна збирати гриби цілий рік. Ось і студенти-біотехнологи 4 курсу під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторії Красінько відвідали виробничий завод екзотичних грибів ТДВ «ЕСМАШ»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій» 27 листопада 2018