Н У Х Т

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян

28 листопада 2023

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян

27 листопада успішно закінчила курс навчання «International Credential Evaluation: Understanding the Essentials» від Міжнародної асоціації освітян (NAFSA) помічниця ректора Любов Фарина. Вебінар відбувся в рамках підтримки EducationUSA Ukraine.

Асоціація NAFSA була заснована в 1948 році як Національна асоціація консультантів зарубіжних студентів, які прибули на навчання до США після Другої світової війни, для підтримки професійного розвитку працівників американських вишів. Свою нинішню назву отримала в 1990 році.

До складу NAFSA входять представники громадських організацій, фондів, дослідницьких центрів, міжнародних і національних корпорацій з 80 країн світу. Організація активно співпрацює з посольствами.

NAFSA сприяє розвитку академічної мобільності здобувачів і викладачів, а також підвищенню якості освіти.

Курс навчання складався з 7 модулів де були висвітлені такі питання: як оцінювати міжнародні дипломи; верифікація документів про освіту; зразки документів про освіту; еквівалентність навчальних програм; кредити та модулі, їх розрахунок та визначення середнього балу.

Слід зазначити, що це навчання – не безкоштовне, але для учасників з України EducationUSA покриває вартість курсу. Після завершення онлайн-навчання слухачі отримують міжнародні сертифікати.

Наша учасниця щиро вдячна EducationUSA Ukraine за надану можливість прослухати фахівців із різних країн, які надали фундаментальні знання про систему та процедуру аналізу й методологію іноземних документів про освіту.

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства

Переддипломна практика – час, який магістранти-науковці кафедри біотехнології і мікробіології можуть використати для завершення експериментальної роботи, оформлення результатів досліджень і виконання індивідуального завдання. Зокрема, магістрант II року навчання Назар Видасов виконував наукову роботу у відділі моніторингу пухлинного процесу та диза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства 15 жовтня 2020

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» випускникам коледжу 2019 року. Урочиста церемонія проходила у Сумському палаці культури. Привітати випускників завітали адміністрація та викладачі, батьки, друзі. З вітальним словом виступив директор коледжу Юрій Барил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи 02 липня 2019

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулась відкрита лекція «Обґрунтування критеріїв вибору та оцінки плодово-ягідної сировини, придатної для заморожування» асистентки Світлани Камінської з навчальної дисципліни «Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів» для здобувачів групи ОП-1-5М. На лекції були присутні виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 26 листопада 2021

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 жовтня 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відвідали міжнародний вебінар «Стан харчової промисловості 2022: Що формує галузь». Модератор вебінару – головний редактор журналу «Харчова інженерія» Деррік Тіл, який має 22 роки досв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2022