Н У Х Т

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян

28 листопада 2023

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян

27 листопада успішно закінчила курс навчання «International Credential Evaluation: Understanding the Essentials» від Міжнародної асоціації освітян (NAFSA) помічниця ректора Любов Фарина. Вебінар відбувся в рамках підтримки EducationUSA Ukraine.

Асоціація NAFSA була заснована в 1948 році як Національна асоціація консультантів зарубіжних студентів, які прибули на навчання до США після Другої світової війни, для підтримки професійного розвитку працівників американських вишів. Свою нинішню назву отримала в 1990 році.

До складу NAFSA входять представники громадських організацій, фондів, дослідницьких центрів, міжнародних і національних корпорацій з 80 країн світу. Організація активно співпрацює з посольствами.

NAFSA сприяє розвитку академічної мобільності здобувачів і викладачів, а також підвищенню якості освіти.

Курс навчання складався з 7 модулів де були висвітлені такі питання: як оцінювати міжнародні дипломи; верифікація документів про освіту; зразки документів про освіту; еквівалентність навчальних програм; кредити та модулі, їх розрахунок та визначення середнього балу.

Слід зазначити, що це навчання – не безкоштовне, але для учасників з України EducationUSA покриває вартість курсу. Після завершення онлайн-навчання слухачі отримують міжнародні сертифікати.

Наша учасниця щиро вдячна EducationUSA Ukraine за надану можливість прослухати фахівців із різних країн, які надали фундаментальні знання про систему та процедуру аналізу й методологію іноземних документів про освіту.

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
У кадрі – осінь

Осінь добігає кінця, але не закінчуються цікаві й різноманітні студентські ініціативи. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю надихнулися красою осені й влаштували черговий челендж. Якою була для них цьогорічна осінь, можуть розповісти їхні осінні світлини, адже кожний бажаючий зміг узяти участь у конкурсі «Моє осіннє фото», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кадрі – осінь 29 листопада 2021

Професійний батл «Страви на вогні»

23 жовтня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся професійний батл «Страви на вогні», в якому брали участь студенти груп кулінарного напрямку. Були сформовані 6 команд. Готуючись до конкурсу, студенти вибрали різні види м’яса, різні їх поєднання, різні соуси, як доповнення і, звичайно, ово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний батл «Страви на вогні» 24 жовтня 2019

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету. Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина» 19 липня 2021