Н У Х Т

В університеті завершилися фахові вступні випробування

30 липня 2021

В університеті завершилися фахові вступні випробування

Сьогодні в університеті завершилися фахові вступні випробування для вступників на перший (зі скороченим терміном) або другий та третій курси навчання (з нормативним терміном на вакантні місця) денної та заочної форм навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», а також на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня/освітнього ступеня «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» за іншою спеціальністю.

Протягом трьох днів, з 28 по 30 липня, вступники цієї категорії до всіх інститутів і факультетів НУХТ складали письмові іспити, що мали на меті визначити рівень їх фахової підготовки, здобутих теоретичних знань, а також вміння розв’язувати задачі і тести.

Також сьогодні відбулося останнє фахове вступне випробування до магістратури. Його складали вступники на міждисциплінарну освітньо-наукову програму «LEAN-виробництво харчової продукції» –  єдину освітню програму, де здійснюється підготовка здобувачів одразу за трьома спеціальностями – «Харчові технології», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і «Галузеве машинобудування» для потреб вітчизняної харчової галузі. Зауважимо, що ця освітня програма нова, започаткована у 2021 році, і набір на неї здійснюється вперше, проте, роботодавці вже вишикувалися у чергу за її випускниками.

Нагадаємо, для вступників до магістратури за кошти фізичних і юридичних осіб ще буде додатковий набір у вересні, наразі триває реєстрація на спеціально організовану сесію єдиного вступного випробування з іноземної мови.

Опублікований: 30-07-2021
Читайте також:
Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018

Технологія смаку: випускниця НУХТ поділилася зі здобувачами майстерністю та досвідом

16 квітня 2025 року кафедра технології молока і молочних продуктів приймала особливу гостю – випускницю університету, а нині технологиню провідної компанії Best Way Foods Марію Деркач. Візит Марії став яскравою подією для здобувачів освіти, які мали змогу не лише поспілкуватися з професіоналом, а й взяти участь у захопливому майстер-класі з приготу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія смаку: випускниця НУХТ поділилася зі здобувачами майстерністю та досвідом 17 квітня 2025

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

5 квітня відбувся Digital Food Forum-2024, який зібрав ключових гравців харчової промисловості та інноваційних технологій для обміну досвідом, ідеями та кращими практиками у галузі цифровізації харчової промисловості. До активностей заходу долучилися здобувачі освітньої програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024 09 квітня 2024

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

Профорієнтаційна команда біотехнологів продовжує надавати допомогу старшокласникам у виборі майбутньої спеціальності та консультувати їх щодо умов навчання в нашому університеті і, зокрема на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Особливо ж прагнуть поділитися зі школярами своїми історіями успішного вступу й досвідом студентського житт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха 11 грудня 2023