Н У Х Т

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 березня 2019

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, доктор технічних наук Вікторія Гержикова) пройшла блискучий захист.

Доповідач, технолог-винороб ПТК «Шабо» Віта Щербина представила матеріали досліджень які неодноразово слухали на розширених семінарах кафедри за участі представників виноробної галузі.

Мета наукових досліджень – удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів на основі розроблення алгоритму прогнозування їх схильності до кристалічних помутнінь.

Віта Щербина займається науковою роботою в умовах виробництва, що підтверджує достовірність отриманих наукових даних, а дослідження, представлені в роботі, присвячені вивченню морфологічних особливостей кристалів вина, розробленню методики визначення винної кислоти не виноградного походження у виноматеріалах, проведенню порівняльного аналізу різних методів прогнозування схильності виноматеріалів до кристалічних помутнінь.

Під час виступу доповідач коротко та чітко розповіла про основні аспекти своєї роботи, відповіла на запитання.

Із детальним аналізом роботи виступили фахівці кафедри – професор Віталій Прибильський і доцент Марина Білько. Здійснивши всебічний аналіз переваг і недоліків матеріалів роботи, рецензенти відзначили високий рівень роботи, проте висловили певні зауваження, які не применшують її якість.

Вітаємо здобувача з блискучим захистом та бажаємо молодому науковцю не зупинятися на досягнутому й рухатись у заданому напрямку!

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

На НСК «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможців Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. Команда «IMS-НУХТ» цього сезону продемонструвала змістовну гру і виборола срібні медалі Чемпіонату. Дівчата не збираються зупинятися на досягнутому й уже з нетерпінням чекають на наступний сезон. Вітаємо команду та її тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України 14 червня 2021

Відзнака Науково-технічної бібліотеки університету!

Науково-технічна бібліотека університету взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека року 2023», оголошеному ВГО «Українська бібліотечна асоціація» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. До Всеукраїнського дня бібліотек (30 вересня) були оголошені переможці конкурсу. У номінації «Великі бібліотеки» за проєкт «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака Науково-технічної бібліотеки університету! 02 жовтня 2023

Нові перемоги наших студентів і викладачів

Надзвичайно активна та плідна студентська весна знову принесла приємну звістку про успіхи наших студентів і викладачів на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Економіка підприємства» 2018/2019 навчального року. Цього разу в конкурсі, який проходив на базі ДВНЗ «Київський національний університет ім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших студентів і викладачів 20 квітня 2019

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу

Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій для майбутніх вступників» поновив свою роботу 28 січня. Незважаючи на складні умови військового часу, викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття для старшокласників із різних куточків України. Перед початком заходу до слухачів звернулася з привітальним словом завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу 30 січня 2023