Н У Х Т

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 березня 2019

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, доктор технічних наук Вікторія Гержикова) пройшла блискучий захист.

Доповідач, технолог-винороб ПТК «Шабо» Віта Щербина представила матеріали досліджень які неодноразово слухали на розширених семінарах кафедри за участі представників виноробної галузі.

Мета наукових досліджень – удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів на основі розроблення алгоритму прогнозування їх схильності до кристалічних помутнінь.

Віта Щербина займається науковою роботою в умовах виробництва, що підтверджує достовірність отриманих наукових даних, а дослідження, представлені в роботі, присвячені вивченню морфологічних особливостей кристалів вина, розробленню методики визначення винної кислоти не виноградного походження у виноматеріалах, проведенню порівняльного аналізу різних методів прогнозування схильності виноматеріалів до кристалічних помутнінь.

Під час виступу доповідач коротко та чітко розповіла про основні аспекти своєї роботи, відповіла на запитання.

Із детальним аналізом роботи виступили фахівці кафедри – професор Віталій Прибильський і доцент Марина Білько. Здійснивши всебічний аналіз переваг і недоліків матеріалів роботи, рецензенти відзначили високий рівень роботи, проте висловили певні зауваження, які не применшують її якість.

Вітаємо здобувача з блискучим захистом та бажаємо молодому науковцю не зупинятися на досягнутому й рухатись у заданому напрямку!

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Продовжено подання заявок на конкурс науково-технічних розробок за держзамовленням

Міністерство освіти і науки України продовжило подання заявок для участі в конкурсному відборі науково-технічних розробок, що будуть фінансуватися за кошти державного бюджету у 2024 році до 12:00 15 липня 2024 року. Як повідомила прес-служба відомства, таке рішення ухвалено з метою забезпечення рівних можливостей потенційних учасників конкурсного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжено подання заявок на конкурс науково-технічних розробок за держзамовленням 09 липня 2024

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I тур  Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації. Ці інтелектуальні змагання відбуваються у три етапи: I-й етап  проходить на рівні навчального закладу, II-й етап відбувається серед переможців I етапу (обласний рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки 14 лютого 2017

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту

23 квітня 2025 р. в університеті відбулася XХІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту. У рамках наукового заходу викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорювали актуальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та виклики управління підприємствами у складних сучасних умовах обговорили на щорічній конференції кафедри економіки праці та менеджменту 23 квітня 2025

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Березень – місяць спортивних перемог для студента 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету Євгена Горкуна, міжнародного чемпіона з карате. Євген 9 березня брав участь у Чемпіонаті міста Києва з Фунакоші Шотокан Карате (FSКА), 3 березня – у Чемпіонаті міста Києва з рукопашного бою, 22-24 березня – у Чемпіонаті Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 березня 2019