Н У Х Т

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 march 2019

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, доктор технічних наук Вікторія Гержикова) пройшла блискучий захист.

Доповідач, технолог-винороб ПТК «Шабо» Віта Щербина представила матеріали досліджень які неодноразово слухали на розширених семінарах кафедри за участі представників виноробної галузі.

Мета наукових досліджень – удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів на основі розроблення алгоритму прогнозування їх схильності до кристалічних помутнінь.

Віта Щербина займається науковою роботою в умовах виробництва, що підтверджує достовірність отриманих наукових даних, а дослідження, представлені в роботі, присвячені вивченню морфологічних особливостей кристалів вина, розробленню методики визначення винної кислоти не виноградного походження у виноматеріалах, проведенню порівняльного аналізу різних методів прогнозування схильності виноматеріалів до кристалічних помутнінь.

Під час виступу доповідач коротко та чітко розповіла про основні аспекти своєї роботи, відповіла на запитання.

Із детальним аналізом роботи виступили фахівці кафедри – професор Віталій Прибильський і доцент Марина Білько. Здійснивши всебічний аналіз переваг і недоліків матеріалів роботи, рецензенти відзначили високий рівень роботи, проте висловили певні зауваження, які не применшують її якість.

Вітаємо здобувача з блискучим захистом та бажаємо молодому науковцю не зупинятися на досягнутому й рухатись у заданому напрямку!

Published on: 29-03-2019
Read also:
Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

READ YOURSELF

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 october 2019

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти

Одним із провідних напрямків сучасної біотехнології є фармацевтичне виробництво. У свою чергу розвиток фармацевтичного сектора в Україні характеризується збільшенням частки наукоємної, високотехнологічної продукції, що відповідає міжнародним стандартам, яких дотримуються найвідоміші світові лідери фармацевтичної індустрії. І, звичайно ж, для розвит...

READ YOURSELF

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти 25 may 2022

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

Доцент кафедри вищої математики ім. професора Можара В.І. Вікторія Романенко пройшла стажування у технологічному університеті Qilu (Китайська Народна Республіка) з метою обміну науковим досвідом і методикою викладання математики. Наш фахівець читала лекції з вищої математики китайським студентам англійською мовою. Крім того, викладач опанувала нау...

READ YOURSELF

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці 08 january 2020

Новітні стратегії формування професійно орієнтованої німецькомовної компетентності – у полі зору наших викладачів

Викладання професійно орієнтованої німецької мови на високому рівні за Загальноєвропейською шкалою наразі є непростим методичним завданням для будь-кого з викладачів нелінгвістичного вищого закладу освіти. А особливо, коли мова йде про майбутнього фахівця сфери обслуговування, де нагальною є потреба у вільному володінні німецькою мовою без участі т...

READ YOURSELF

Новітні стратегії формування професійно орієнтованої німецькомовної компетентності – у полі зору наших викладачів 20 march 2019