На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічн...
15 грудня відбувся Відкритий кубок України серед дорослих жінок, чоловіків і ветеранів із кіокушинкай карате.
Студентка спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Анастасія Осокіна взяла участь у Кубку, виступивши в категорії 1985-2001 років народження (вага до 55 кг).
Анастасія пр...
Для студентів 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене виїзне лабораторне заняття у виробничих умовах на базі ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів). Організацію заходу та супровід студентів здійснювали доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш ...
Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom.
Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...