Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром».
16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...
Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо.
2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...
Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ.
«Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...
Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко презентувала освітні програми кафедри з підготовки фахівців для косметичної галузі «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» на XX спеціаліз...