Н У Х Т

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії

25 лютого 2020

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують профорієнтаційну роботу, що сприяє активізації інтересів учнів різних навчальних закладів до вибору НУХТ для отримання якісної вищої освіти.

Отже, під час дистанційного навчання викладачі Інна Форостюк, Лариса Яненко, Олеся Старкова організували студентів для проведення зустрічей зі школярами:

Катерина Гродська (група ТІ-1-3) провела бесіду з випускниками ЗОШ № 20 м. Хмельницький, Єлизавета Саєнко (група ГС-1-8) докладно розповідала про НУХТ учням школи № 108 м. Києва, а Ірина Ткачук (група ГС-1-5) – випускникам школи № 22 м. Біла Церква.

А викладач Людмила Юрчук особисто відвідала гімназію «Інтелект», спеціалізований ліцей  «Сузір’я», ЗОШ № 1 м. Вишгород, завдяки чому учні отримали змогу ознайомитись з умовами вступу, історією та досягненнями нашого вишу.

Під час заходів учням не тільки були роздані матеріали з корисною інформацією – переліком інститутів і факультетів, актуальних спеціальностей та контактною інформацією приймальної комісії, ще вони отримали запрошення на День відкритих дверей.

Таким чином, спільними зусиллями наших викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії 2020 року та впевнюються, що НУХТ – сучасний навчальний заклад, який може дати високі професійні знання і забезпечити можливість працевлаштування.

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси 15 квітня 2024

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів 08 грудня 2023

ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси

20 березня за ініціативи студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю у студентському клубі відбулася цікава гра «ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси». Всі ми знаємо, наскільки важливими є раціональне споживання природних ресурсів, що включає вибір таких способів розроблення корисних копалин, які забезпечують їх вилучення при наймен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЕКО-МАФІЯ: Битва за ресурси 25 березня 2024

Зустріч гарантки освітньої програми «Менеджмент персоналу» з першокурсниками магістратури

3 вересня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася традиційна зустріч гарантки освітньої програми «Менеджмент персоналу», доцентки Ліани Мазник зі здобувачами першого курсу магістратури денної форми навчання. Гарантка мала на меті не лише ознайомити студентів із особливостями навчального процесу, а й створити атмосферу довіри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки освітньої програми «Менеджмент персоналу» з першокурсниками магістратури 04 вересня 2025