Н У Х Т

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії

25 лютого 2020

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують профорієнтаційну роботу, що сприяє активізації інтересів учнів різних навчальних закладів до вибору НУХТ для отримання якісної вищої освіти.

Отже, під час дистанційного навчання викладачі Інна Форостюк, Лариса Яненко, Олеся Старкова організували студентів для проведення зустрічей зі школярами:

Катерина Гродська (група ТІ-1-3) провела бесіду з випускниками ЗОШ № 20 м. Хмельницький, Єлизавета Саєнко (група ГС-1-8) докладно розповідала про НУХТ учням школи № 108 м. Києва, а Ірина Ткачук (група ГС-1-5) – випускникам школи № 22 м. Біла Церква.

А викладач Людмила Юрчук особисто відвідала гімназію «Інтелект», спеціалізований ліцей  «Сузір’я», ЗОШ № 1 м. Вишгород, завдяки чому учні отримали змогу ознайомитись з умовами вступу, історією та досягненнями нашого вишу.

Під час заходів учням не тільки були роздані матеріали з корисною інформацією – переліком інститутів і факультетів, актуальних спеціальностей та контактною інформацією приймальної комісії, ще вони отримали запрошення на День відкритих дверей.

Таким чином, спільними зусиллями наших викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії 2020 року та впевнюються, що НУХТ – сучасний навчальний заклад, який може дати високі професійні знання і забезпечити можливість працевлаштування.

Опублікований: 25-02-2020
Читайте також:
Методи молекулярної біотехнології: працюємо дистанційно…

З 12 березня і до нині триває карантин, але навчання продовжується і студенти опановують дисципліни дистанційно. У нашому університеті функціонує платформа Moodle для дистанційного навчання, а також відбувається спілкування викладачів і студентів за допомогою сервісів Viber, Telegram або організації відеоконференцій із використанням Zoom. Нещодавн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: працюємо дистанційно… 21 квітня 2020

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії

Продовжується довготривале закордонне стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті (Японія). Наша викладачка долучилася до інтернаціонального семінару «The Russo-Ukrainian War: The Return of History», присвяченого дослідженню історичних подій минулого України в контексті ідентифікації укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії 07 липня 2023

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід

Деякий час назад здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології взяли участь у VІІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» АТ «Фармак», присвяченій 95-річному ювілею фармацевтичної компанії. Через пандемію COVID-19, конференція працювала в онлайн-режимі. У ній брали участь магістранти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід 25 лютого 2021

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

Протягом тижня у жовтні 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Ігор Устименко та асистент Володимир Польовик брали участь у Другій Пан Кавказькій літній школі за напрямом виноробного бізнесу (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business), орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі 01 грудня 2021