Н У Х Т

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

13 лютого 2018

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру.

Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підручників, письменник JJ Wilson, котрий поділився багаторічним досвідом роботи в класі. Учасники заходу отримали нагоду почути найкращі поради та дізнатися секрети успішної підготовки до мовних іспитів.

Опублікований: 13-02-2018
Читайте також:
Кадровий «голод» ринку холоду

8 лютого 2024 року представники фірми ТОВ «Термоком» – директор Дмитро Варичев і HR-менеджерка Вікторія Петрович презентували свою організацію здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадровий «голод» ринку холоду 09 лютого 2024

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

5 березня в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого востаннє вітали цьогорічних випускників-магістрів денної та заочної форми навчання. Позаду яскраві, часом напружені роки студентського життя, попереду – незвіданий шлях у самостійне професійне життя, і путівку у нього – диплом, отримували схвильовані магістри з рук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 05 березня 2020

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій 15 лютого 2024

МОН змінить критерії надання вишам статусу національного

Міністерство освіти і науки України планує внести зміни до Порядку та критеріїв надання закладу вищої освіти статусу національного. Відповідний проект змін оприлюднений відомством для громадського обговорення. У Міносвіти зазначають, що внесення змін викликано необхідністю приведення норм документа у відповідність до Закону «Про освіту» та результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН змінить критерії надання вишам статусу національного 29 липня 2019