Н У Х Т

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

13 лютого 2018

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру.

Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підручників, письменник JJ Wilson, котрий поділився багаторічним досвідом роботи в класі. Учасники заходу отримали нагоду почути найкращі поради та дізнатися секрети успішної підготовки до мовних іспитів.

Опублікований: 13-02-2018
Читайте також:
Гуртківці Лабораторії експериментальної біології Київського палацу дітей та юнацтва дізналися все про НУХТ

Пандемія коронавірусу, що на жаль не вщухає, створила суттєві перешкоди перед абітурієнтами та їх батьками, у яких саме на часі питання вибору майбутнього фаху та університету. Саме тому, в умовах карантинних обмежень, викладачі кафедри біотехнології і мікробіології вже не вперше ефективно використовують сучасні засоби комунікації з майбутніми всту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці Лабораторії експериментальної біології Київського палацу дітей та юнацтва дізналися все про НУХТ 18 січня 2021

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ

Асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, де детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій, що забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Фахівець також пояснила н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ 20 грудня 2018

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щотижня відбуваються нові профорієнтаційні івенти з цікавими воркшопами від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для майбутніх вступників. Цього разу до Дня гостинності кафедра готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки Лариси Шаран організувала guest workshop від фахівця відомої мережі ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 жовтня 2024