Н У Х Т

Біотехнологічні студії НУХТ: наука, творчість і натхнення для майбутніх біотехнологів!

30 жовтня 2025

Біотехнологічні студії НУХТ: наука, творчість і натхнення для майбутніх біотехнологів!

З 27 по 29 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся науково-пізнавальний захід «Біотехнологічні студії НУХТ», який об’єднав допитливих школярів, студентів і викладачів у спільному прагненні пізнати дивовижний світ біотехнологій.

Учасники заходу занурилися у практичні кейси, експерименти й інтерактиви, відчувши, що наука – це не лише формули, а справжня творчість, відкриття й емоції. Вони власноруч проводили досліди з натуральними барвниками, визначали вміст вітаміну С у різних фруктах та овочах, створювали ароматне мило з біологічно активними компонентами і переконалися, що біотехнологія поєднує у собі красу, користь і натхнення.

Особливою частиною програми стала зустріч із представниками фармацевтичної компанії «Артеріум», які розповіли про роль біотехнологій у сучасній фармації, поділилися власним досвідом та історіями успіху випускників НУХТ, що працюють у компанії. Партнери також провели розіграш подарунків із фірмовою символікою, подарувавши учасникам гарний настрій та додаткову мотивацію до навчання й розвитку.

Захід став чудовою нагодою для школярів відчути себе дослідниками, познайомитися з атмосферою університетських лабораторій, отримати нові знання, знайомства й натхнення для вибору майбутньої професії.

Біотехнологічні студії НУХТ – це майданчик для спілкування, експериментів і наукових відкриттів, який доводить, що біотехнологія – це наука про майбутнє, яка вже сьогодні змінює світ на краще.

Приєднуйся до нас і стань частиною біотехнологічної команди НУХТ! Тут кожний експеримент – це крок до власного відкриття!

Глибоко вдячні фармацевтичній компанії «Артеріум» за підтримку, партнерство та щирий інтерес до розвитку молодого покоління біотехнологів!

Опублікований: 30-10-2025
Читайте також:
Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Хоча 12 березня 2020 р., у зв’язку з оголошеним у нашому університеті карантином не відбувся Ярмарок вакансій, фахівці Володимир-Волинської птахофабрики торгівельної марки «ЕПІКУР» все одно завітали на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Хоча їм і не вдалося зустрітися зі здобувачами, вони мали плідну бесіду з викладачами кафедри, доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 13 березня 2020

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025

Усвідомлений вибір професійного майбутнього!

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування в рамках тижня Інженерно-технічних студій НУХТ провела захід із учнями Северинівського ліцею, які мали унікальну можливість ознайомитися з діяльністю Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Ця зустріч стала важливою частиною профорієнтаційної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір професійного майбутнього! 04 листопада 2024