Н У Х Т

Практичні кейси від стейкхолдера – здобувачам вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа»

25 жовтня 2021

Практичні кейси від стейкхолдера – здобувачам вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа»

На онлайн-лекцію з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» до здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» завітав керуючий закладом ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін.

Тема заняття була присвячена безалкогольним напоям, зокрема особливостям виробництва чаю та кави.

Лекторка дисципліни, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка розповіла про класифікацію напоїв, особливості виробництва та подавання, а гість доповнив теоретичну частину практичними кейсами. Про способи приготування кави, принцип роботи кавоварок, ступені обсмажування та помелу від фахівця-практика – нашим здобувачам вищої освіти.

Здобувачі освіти й викладачі кафедри висловлюють подяку панові Андрію за цікаву розповідь і можливість побувати хоча б онлайн у закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду»! 

Опублікований: 25-10-2021
Читайте також:
Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 лютого 2023

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм

На початку лютого в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр» спільно із завідувачами випускових кафедр, задіяних у її реалізації. До зустрічі також долу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій триває естафета локального моніторингу освітніх програм 09 лютого 2022

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Відбулася зустріч Представництва ЄС та освітян області, в якій брала участь викладач  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олександра Храбатин. На заході презентували низку освітніх програм та можливостей, що впроваджуються Євросоюзом в Україні. Менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Станіслав Корольк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 13 вересня 2019

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся захід, на якому студенти поділилися думками про значення іноземних мов у житті людини. Можливо, заходи в межах Європейського дня мов привернуть увагу і в нашій країні, і вивчати іноземні мови будуть не тільки ті, кому це потрібно за службовим обов’язком, але і всі інші, причому заради однієї мети – що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ 18 жовтня 2019