На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти.
На розгляд екзаменаційної комісії було представлено широкий спектр тематик. Здобувачі освіти працювали над розробленням і удосконаленням систем управління безпечністю виробництва різного виду хліба, булочки для бургера, батону, ковбаси напівкопченої, томатного соку та глазурованого сирка з наповнювачем.
Випускники презентували ґрунтовні роботи з характеристикою обраної галузі, принципово-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту, описом системи НАССР, обґрунтованим удосконаленням системи управління безпечністю, апаратурно-технологічними схемами, планом виробничого цеху виробництва обраного харчового продукту.
Здобувачі впевнено та ґрунтовно відповідали на запитання членів комісії, демонструючи достатній рівень фахової підготовки.
На одному із захистів був присутній стейкхолдер, представник ТОВ «Центр сертифікації, метрології та стандартизації» та ТОВ «ЛЕГРЕС» Микола Сліпченко, який виявив неабиякий інтерес і зацікавився певними аспектами щодо систем управління безпечністю, які презентували здобувачі у своїх роботах.
Вітаємо здобувачів із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр»! Чекаємо на зустріч у магістратурі!