Н У Х Т

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

21 лютого 2025

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти.

На розгляд екзаменаційної комісії було представлено широкий спектр тематик. Здобувачі освіти працювали над розробленням і удосконаленням систем управління безпечністю виробництва різного виду хліба, булочки для бургера, батону, ковбаси напівкопченої, томатного соку та глазурованого сирка з наповнювачем.

Випускники презентували ґрунтовні роботи з характеристикою обраної галузі, принципово-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту, описом системи НАССР, обґрунтованим удосконаленням системи управління безпечністю, апаратурно-технологічними схемами, планом виробничого цеху виробництва обраного харчового продукту.

Здобувачі впевнено та ґрунтовно відповідали на запитання членів комісії, демонструючи достатній рівень фахової підготовки.

На одному із захистів був присутній стейкхолдер, представник ТОВ «Центр сертифікації, метрології та стандартизації» та ТОВ «ЛЕГРЕС» Микола Сліпченко, який виявив неабиякий інтерес і зацікавився певними аспектами щодо систем управління безпечністю, які презентували здобувачі у своїх роботах.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр»! Чекаємо на зустріч у магістратурі!

Опублікований: 21-02-2025
Читайте також:
Нюанси освіти в умовах невизначеності опанували викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, доцентки Олена Безпалько, Ліана Мазник, Любов Тертична і професорка Олена Драган взяли активну участь у серії воркшопів модератора компанії «UGEN» з теми освіти в умовах невизначеності ‒ Всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge» для усіх викладачів України. Як наголошують спікери, в умовах невизнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нюанси освіти в умовах невизначеності опанували викладачки кафедри економіки праці та менеджменту 12 вересня 2024

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності. Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу 12 вересня 2025

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів

14 червня здобувачі групи ХЕ-1-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із наставницею, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх провели зустріч, присвячену Всесвітньому дню донора крові, який відзначають щороку 14 червня. У реаліях сьогоднішньої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів 15 червня 2023

Науковиці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції

21 вересня 2022 р. науковці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка проводилася на базі Одеського національного технологічного університету в онлайн-форматі. Проблематика конференції охоплювала широке коло питань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції 23 вересня 2022