Н У Х Т

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

21 лютого 2025

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти.

На розгляд екзаменаційної комісії було представлено широкий спектр тематик. Здобувачі освіти працювали над розробленням і удосконаленням систем управління безпечністю виробництва різного виду хліба, булочки для бургера, батону, ковбаси напівкопченої, томатного соку та глазурованого сирка з наповнювачем.

Випускники презентували ґрунтовні роботи з характеристикою обраної галузі, принципово-технологічними схемами виробництва обраного харчового продукту, описом системи НАССР, обґрунтованим удосконаленням системи управління безпечністю, апаратурно-технологічними схемами, планом виробничого цеху виробництва обраного харчового продукту.

Здобувачі впевнено та ґрунтовно відповідали на запитання членів комісії, демонструючи достатній рівень фахової підготовки.

На одному із захистів був присутній стейкхолдер, представник ТОВ «Центр сертифікації, метрології та стандартизації» та ТОВ «ЛЕГРЕС» Микола Сліпченко, який виявив неабиякий інтерес і зацікавився певними аспектами щодо систем управління безпечністю, які презентували здобувачі у своїх роботах.

Вітаємо здобувачів із успішним захистом і здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр»! Чекаємо на зустріч у магістратурі!

Опублікований: 21-02-2025
Читайте також:
Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

Із літературними новинками січня знайомить Науково-технічна бібліотека університету

Щомісяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодичні видання, що надійшли до фондів бібліотеки. Не виключення і січень 2019 року. Хоч, наразі в університеті триває період дистанційного навчання, всі бажаючі можуть ознайомитися з новинками з Інформаційного бюлетеня, підготовленого фахівцями бібліотеки. У Інформаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із літературними новинками січня знайомить Науково-технічна бібліотека університету 29 січня 2019

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator

Фахівці компанії Global-Mediator продовжують ділитися практичним досвідом зі здобувачами освітніх програм «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування» і викладачами кафедри економіки праці та менеджменту. Наприкінці жовтня здобувачі ступенів бакалавра, магістра і доктора філософії мали одразу дві цікаві й корисні для проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні лайфхаки від фахівців компанії Global-Mediator 28 жовтня 2024

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022