Н У Х Т

Профорієнтація від студентів-першокурсників: м. Кам’янець-Подільський

10 травня 2019

Профорієнтація від студентів-першокурсників: м. Кам’янець-Подільський

Під час травневих вихідних студентка групи БТ-1-1 Антоніна Рачковська вирішила завітати до школярів-одинадцятикласників і розповісти їм про наш університет і спеціальність «Біотехнології і біоінженерія», за якою сама успішно навчається у НУХТ.

Її тепло зустріли у рідному Кам'янець-Подільському НВК №3 у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та ліцею Хмельницької області, у Кам'янець-Подільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 Хмельницької області, а також у Кам'янець-Подільському ліцеї Хмельницької області, де вона поспілкувалася з учнями хіміко-біологічного профілю.

Студентка розповіла про переваги навчання у нашому університеті, перспективи працевлаштування, насичене студентське життя. І звичайно, не змогла оминути діяльність кафедри біотехнології та мікробіології. Дівчина надала інформацію про перелік конкурсних предметів для вступу на спеціальність «Біотехнології і біоінженерія», прохідний бал на бюджетну форму навчання, обсяги місць державного замовлення. Вона розповіла про цікаве наукове життя кафедри, співпрацю з провідними фармацевтичними та харчовими підприємствами України.

Учнів зацікавила розповідь студентки, і вони задали їй чимало запитань. Особливо їх хвилювало питання щодо працевлаштування. На що першокурсниця наводила яскраві приклади випускників кафедри, які успішно працюють у вітчизняних компаніях, а також за кордоном.

А після завершення зустрічей Антоніна запрошувала всіх на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 11 травня 2019 року.

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Юрчак з дисципліни «Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Задачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2019

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 31 січня 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 01 лютого 2023

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах

Із незмінною користю проводять час карантину студенти-біотехнологи. І у цьому їм допомагають фахівці ТОВ «Triglav international» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Упродовж двох тижнів вони надали можливість студентам кафедри біотехнології і мікробіології взяти участь у дев’яти різних онлайн-заходах. Першим був майстер-клас «Як використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах 06 травня 2020

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» є тією подією, яка викликає жвавий інтерес у студентської спільноти і щороку знаходить нових прихильників. Це – майданчик для обговорення наукових теорій і власних гіпотез, це – подія, яка збирає найа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху 04 квітня 2023