Н У Х Т

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

06 листопада 2024

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у заході від компанії «Лесаффр Україна» «Baking with lesaffre tech days: нові можливості. Від тренду до асортименту».

Учасникам заходу фахівцями Lesaffre Ukraine було презентовано аналітичний аналіз тенденцій споживання хлібобулочних виробів в Україні в останні роки та відповідності локального українського ринку хлібобулочних виробів глобальним трендам. Далі учасники заходу дізналися про новинки продукції Lesaffre Ukraine та нові розробки хлібобулочних виробів із заквасками та сумішами компанії в напрямках «Bake for smile: смак» та «Bake for care: здорове харчування». Учасники заходу мали можливість продегустувати презентовані нові хлібобулочні вироби та надати їм свою оцінку під час онлайн-анкетування.

Серед спікерів – провідні фахівчині компанії: головна технологиня, керівниця Baking Center TM Людмила Бурдіна, керівниця відділу розробок та інновацій Світлана Шинкаренко, технологиня відділу розробок та інновацій Тетяна Голікова, маркетологиня Олена Лапшова. Гість заходу – к.м.н., професор, завідувач кафедри громадського здоров'я та нутриціології НУБіП України, президент Асоціації дієтологів України, консультант з громадського здоров’я МОЗ України Олег Швець, який розповів про вплив надмірного споживання солі та цукру в харчовому раціоні населення.

На заході були присутні представники підприємств і профільних організацій з усієї України, тому викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів скористалися нагодою проінформувати їх про освітні послуги НУХТ та провести перемовини щодо можливості проведення практики здобувачів на базі їх підприємств.

Наші викладачі вивчають сучасні тенденції та досягнення у науці для удосконалення якості підготовки здобувачів освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі

Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжує надихати і розширювати горизонти студентів. Такі події не тільки допомагають узгоджувати теоретичні знання з реальними практичними аспектами, але й сприяють встановленню цікавих і продуктивних контактів з представниками високотехнологічних компаній. Здобувачі кафедри мали уніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі 19 лютого 2024

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

20 вересня 2018 року відбувся автопробіг до шести шкіл, які підпорядковані Канівській міській раді Черкаської області. Гідно представляли університет відповідальний за профорієнтаційну діяльність та працевлаштування випускників Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Агітаційний автопробіг у м. Канів викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 вересня 2018

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

Кожна подана електронна заява має певний статус, який змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в своїх електронних кабінетах. Особливу увагу необхідно звернути, якщо з’явився статус «Потребує уточнення вступником», який означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв 17 липня 2019

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповтор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 травня 2020