Н У Х Т

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

06 листопада 2024

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у заході від компанії «Лесаффр Україна» «Baking with lesaffre tech days: нові можливості. Від тренду до асортименту».

Учасникам заходу фахівцями Lesaffre Ukraine було презентовано аналітичний аналіз тенденцій споживання хлібобулочних виробів в Україні в останні роки та відповідності локального українського ринку хлібобулочних виробів глобальним трендам. Далі учасники заходу дізналися про новинки продукції Lesaffre Ukraine та нові розробки хлібобулочних виробів із заквасками та сумішами компанії в напрямках «Bake for smile: смак» та «Bake for care: здорове харчування». Учасники заходу мали можливість продегустувати презентовані нові хлібобулочні вироби та надати їм свою оцінку під час онлайн-анкетування.

Серед спікерів – провідні фахівчині компанії: головна технологиня, керівниця Baking Center TM Людмила Бурдіна, керівниця відділу розробок та інновацій Світлана Шинкаренко, технологиня відділу розробок та інновацій Тетяна Голікова, маркетологиня Олена Лапшова. Гість заходу – к.м.н., професор, завідувач кафедри громадського здоров'я та нутриціології НУБіП України, президент Асоціації дієтологів України, консультант з громадського здоров’я МОЗ України Олег Швець, який розповів про вплив надмірного споживання солі та цукру в харчовому раціоні населення.

На заході були присутні представники підприємств і профільних організацій з усієї України, тому викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів скористалися нагодою проінформувати їх про освітні послуги НУХТ та провести перемовини щодо можливості проведення практики здобувачів на базі їх підприємств.

Наші викладачі вивчають сучасні тенденції та досягнення у науці для удосконалення якості підготовки здобувачів освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 квітня 2019

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України

27 вересня 2023 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Кузьмін Олег взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України щодо розгляду питання «Науково-практичні аспекти біологізації галузі овочівництва». Перед початком засідання у дружній обстановці віцепрезидент Національної академії агр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України 28 вересня 2023

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни

Протягом семестру, що завершився, магістри-біотехнологи у межах дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» опановували аспекти стандартизації лікарських засобів, нормативну базу фармацевтичної розробки, системи управління якістю фармацевтичної продукції, фармакологічний нагляд. Крім опрацювання лекційного матеріалу, під час практичних ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни 30 грудня 2021

Професура університету плідно працює у спеціалізованих вчених радах інших ЗВО

Професор кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук узяв участь у роботі спеціалізованої вченої ради Д26.002.04, що функціонує при НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Тематикою доповіді, що представляв громадянин Сирії Арафф Хальдун Осман на здобуття ступеня кандидата технічних наук, пропонувалося здійснювати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професура університету плідно працює у спеціалізованих вчених радах інших ЗВО 25 березня 2021