Н У Х Т

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет

05 вересня 2022

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет

У вступників, що вступають до університету на основі дипломів молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра й отримали рекомендації на бюджет залишається три дні на виконання умов для зарахування – подання до наших відбіркових комісій оригіналів документів. Вони мають це зробити до 18:00 7 вересня.

Цього року розподіл бюджетних місць для цієї категорії вступників вперше відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Тобто місця бюджету автоматично «пішли» до вступників із найкращими конкурсними балами в обрані ними ЗВО (за «широким конкурсом»).

У тих, хто отримав рекомендацію, навпроти однієї із заяв статус змінився на «Рекомендовано (бюджет)». Якщо статус лишився «Допущено до конкурсу», значить вступник не отримав рекомендацію на бюджет, і його заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Звертаємо увагу, що рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою. Тож якщо вступник не виконає вимоги до зарахування, то його рекомендація на бюджет анулюється.

Відповідно до правил прийому наші вступники можуть подати оригінали документів шляхом:

- особистого подання;
- надсилання їх сканованих копій, з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника, на електронну адресу відповідної відбіркової комісії. Для накладання кваліфікованого електронного підпису можна скористатись сервісом «Дія-Підпис» за посиланням.

У цьому році відсутній такий документ, як сертифікат НМТ, і, відповідно, його не потрібно подавати під час виконання вимог для зарахування – уся необхідна інформація вже міститься в ЄДЕБО.

Після зарахування статус заяви зміниться на «Включено до наказу (навчання за кошти державного бюджету)».

Якщо протягом трьох місяців після початку навчання від вступника не будуть отримані оригінали документів (особисто або поштовим відправленням), то наказ про зарахування скасовується в частині зарахування такої особи.

Нагадаємо, що рекомендації на бюджет з’явилися в електронних кабінетах вступників на основі дипломів молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра та на сайті vstup.edbo.gov.ua 2 вересня 2022 року.

Опублікований: 05-09-2022
Читайте також:
Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі. Зокрема, Оксана Васильченко (керівник – д.т.н. Тамара Носенко) проходила практику на ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» (ТМ «М'ясна гільдія», «Добрич»). ТОВ «Житомирський...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-хімтехнологи продовжують ділитися враженнями від проходження переддипломної практики на провідних підприємствах харчової галузі 04 листопада 2019

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., професора Віктора Доценка. До колективу авторів увійшли доцентки Наталія Бондар, Оксана Арпуль, Лариса Шаран, Віта Цирульнікова, Ольга Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника! 27 січня 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 червня 2021

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу

Відбулося грудневе онлайн-засідання наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» на тему «Найпопулярніші інструменти інтернет-маркетингу». Цього разу модератором проведення заходу була доцентка кафедри Лариса Капінус, яка представила доповідь про технології інтернет-маркетингу та перспективи розвитку. Разом із учасниками обговорили сучасні ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу 24 грудня 2020