Н У Х Т

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет

05 вересня 2022

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет

У вступників, що вступають до університету на основі дипломів молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра й отримали рекомендації на бюджет залишається три дні на виконання умов для зарахування – подання до наших відбіркових комісій оригіналів документів. Вони мають це зробити до 18:00 7 вересня.

Цього року розподіл бюджетних місць для цієї категорії вступників вперше відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Тобто місця бюджету автоматично «пішли» до вступників із найкращими конкурсними балами в обрані ними ЗВО (за «широким конкурсом»).

У тих, хто отримав рекомендацію, навпроти однієї із заяв статус змінився на «Рекомендовано (бюджет)». Якщо статус лишився «Допущено до конкурсу», значить вступник не отримав рекомендацію на бюджет, і його заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Звертаємо увагу, що рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою. Тож якщо вступник не виконає вимоги до зарахування, то його рекомендація на бюджет анулюється.

Відповідно до правил прийому наші вступники можуть подати оригінали документів шляхом:

- особистого подання;
- надсилання їх сканованих копій, з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника, на електронну адресу відповідної відбіркової комісії. Для накладання кваліфікованого електронного підпису можна скористатись сервісом «Дія-Підпис» за посиланням.

У цьому році відсутній такий документ, як сертифікат НМТ, і, відповідно, його не потрібно подавати під час виконання вимог для зарахування – уся необхідна інформація вже міститься в ЄДЕБО.

Після зарахування статус заяви зміниться на «Включено до наказу (навчання за кошти державного бюджету)».

Якщо протягом трьох місяців після початку навчання від вступника не будуть отримані оригінали документів (особисто або поштовим відправленням), то наказ про зарахування скасовується в частині зарахування такої особи.

Нагадаємо, що рекомендації на бюджет з’явилися в електронних кабінетах вступників на основі дипломів молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра та на сайті vstup.edbo.gov.ua 2 вересня 2022 року.

Опублікований: 05-09-2022
Читайте також:
Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

В останні вихідні вересня колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ узяв участь у «Наукових пікніках». Викладачі та активні студенти кафедр теплоенергетики та холодильної техніки і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв гідно представили наш заклад вищої освіти та надзвичайно зацікавили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках» 01 жовтня 2019

Пізнавальні й корисні вебінари відвідують наші викладачі й здобувачі освіти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі своїми кураторськими групами взяли участь у вебінарі «Як зберегти й підтримати психічне здоров’я в умовах війни», організованому освітніми та громадськими організаціями України та Польщі: ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Центральним інститутом післядипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальні й корисні вебінари відвідують наші викладачі й здобувачі освіти 13 травня 2022

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти

У структурі навчально-наукового комплексу нашого університету 11 відокремлених підрозділів – фахових коледжів, де готують фахівців освітнього ступеня «молодший спеціаліст» і «молодший бакалавр». Відповідно до умов прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2020 році, 13 липня о 18:00 завершився прийом заяв від вступників для здобут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти 14 липня 2020

Випуск молодих спеціалістів

У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися урочистості, присвячені випуску 133 молодих спеціалістів. Першими на сцені актової зали коледжу з’явилися випускники відділення «Інформаційних технологій та машинобудування», яких привітав директор коледжу Олександр Хоменко, а завідувачка відділення Наталія Руденко вручил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск молодих спеціалістів 09 липня 2021