24 жовтня 2022 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від стейкхолдера, керуючого кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» і компанії ресторанного консалтингу «Кронамі» Андрія Собіна.
Із аналізом діяльності закладів ресторанного господарства до війни та в умовах воєнного стану знайомилися здобувачі освіти бакалаврського і магістерського рівнів. У фокусі запрошеного спікера – тільки практичні кейси в умовах реального бізнес-середовища.
На лекції були розглянуті такі питання: відновлення бізнес-процесів на початку війни; скорочення і міграція робочої сили, зміна робочого часу, оплата праці робітників; операційний менеджмент; відновлення майстер-класів для дітей із виготовлення цукерок; логістичний менеджмент; зміна асортименту ресторанної продукції; введення QR-кодів та електронного меню; аналіз доходів і витрат підприємства до війни та в умовах воєнного стану, нові виклики та стратегії розвитку ресторанного бізнесу. Завершилася професійна зустріч активною дискусією майбутніх фахівців індустрії гостинності з управлінцем ресторанного бізнесу.
Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу висловлює подяку Андрію Собіну за цікавий лекторій і нетворкінг зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», надихаючий до розвитку, стійкості, адаптивності в нових умовах індустрії гостинності.