Н У Х Т

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця»

25 жовтня 2022

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця»

24 жовтня 2022 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від стейкхолдера, керуючого кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» і компанії ресторанного консалтингу «Кронамі» Андрія Собіна.

Із аналізом діяльності закладів ресторанного господарства до війни та в умовах воєнного стану знайомилися здобувачі освіти бакалаврського і магістерського рівнів. У фокусі запрошеного спікера – тільки практичні кейси в умовах реального бізнес-середовища.

На лекції були розглянуті такі питання: відновлення бізнес-процесів на початку війни; скорочення і міграція робочої сили, зміна робочого часу, оплата праці робітників; операційний менеджмент; відновлення майстер-класів для дітей із виготовлення цукерок; логістичний менеджмент; зміна асортименту ресторанної продукції; введення QR-кодів та електронного меню; аналіз доходів і витрат підприємства до війни та в умовах воєнного стану, нові виклики та стратегії розвитку ресторанного бізнесу. Завершилася професійна зустріч активною дискусією майбутніх фахівців індустрії гостинності з управлінцем ресторанного бізнесу.

Колектив кафедри готельно-ресторанного бізнесу висловлює подяку Андрію Собіну за цікавий лекторій і нетворкінг зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», надихаючий до розвитку, стійкості, адаптивності в нових умовах індустрії гостинності.

Опублікований: 25-10-2022
Читайте також:
Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Фахівець зі сертифікації органічного виробництва в Україні за стандартами ЄС прочитав лекцію нашим здобувачам освіти

7 квітня 2021 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися гостьова онлайн-лекція та науковий семінар щодо органічного виробництва харчової продукції в Україні та її експорту в різні країни світу. Лекцію прочитав директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський. Компанія «Органік стандарт» здійснює сертифікацію ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець зі сертифікації органічного виробництва в Україні за стандартами ЄС прочитав лекцію нашим здобувачам освіти 08 квітня 2021

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

Офіс підтримки вченого за ініціативи Міністерства освіти і науки України з другої половини 2022 року впровадив науково-популярний проєкт «Книга від вченого», мета якого – безоплатно сприяти промоції діяльності українських науковців та їхніх здобутків. У рамках цього проєкту найкращі роботи (монографії, посібники, підручники, збірники матеріалів то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого» 20 листопада 2023

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2018». Наш університет завжди займає провідні позиції у цьому рейтингу. Цього року він посів 17 місце з-поміж 200 вишів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200 06 червня 2018