Н У Х Т

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 листопада 2021

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Триває профорієнтаційна кампанія факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

6 листопада адміністрація факультету та колективи випускових кафедр гостинно зустрічали в онлайні учнів шкіл і студентів коледжів зі всієї України, щоб відповісти ствердно на питання: чи варто здобути вищу освіту для успішного працевлаштування в індустрії гостинності у Національному університеті харчових технологій.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко розповіла гостям про особливості організації навчального процесу, переваги різних форм навчання (денної, заочної дистанційної та дуальної), тренди і запити сфери гостинності, відображені в освітніх програмах, сфери діяльності випускників та їхні історії успіху, лідируючі позиції нашого університету у вітчизняних рейтингах закладів освіти.

Всебічно презентували спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 181 «Харчові технології» та освітні програми, за якими здійснюється підготовка, завідувачки випускових кафедр – Лариса Шаран (готельно-ресторанної справи), Ірина Мельник (туристичного та готельного бізнесу), заступниця завідувачки Віра Зуйко (технології ресторанної і аюрведичної продукції).

Компетентно і ґрунтовно про майбутню вступну кампанію-2022 і цьогорічні правила прийому розповіла в.о. деканки і головчиня відбіркової комісії факультету Віта Цирульнікова, яка і відповіла на незліченні, абсолютно різні питання майбутніх вступників.

Звісно, найяскравіше представлення навчального процесу, можливостей для професійного, творчого і особистого розвитку в університеті може бути лише від здобувачів вищої освіти. Цього дня в онлайні були «зіркові» студенти, які успішно поєднують навчання з працевлаштуванням за фахом. Алла Запорожан, магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», випускниця бакалаврату і Коледжу ресторанного господарства НУХТ, шеф-кухарка ресторану «Сто років тому вперед» Євгена Клопотенка і його «права» рука зазначила, що незважаючи на свій практичний досвід, кар’єрний успіх, мріяла здобути вищу освіту другого (магістерського) рівня, а набуті теоретичні знання і практичні навики вважає необхідною умовою для професійного та особистого розвитку.

Натхненно і мотивуюче про яскраве, масштабне і різноманітне студентське життя в офлані та онлайні розповіла гостям профорієнтаційного івенту магістрантка освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», голова студентської ради факультету Мелісса Корольчук, відмінниця навчання, лідерка студентства і організаторка позанавчальних заходів. Мелісса вдало поєднує участь у студентському самоврядуванні з роботою у департаменті Food&Beverages одного з кращих вітчизняних готелів міжнародної мережі «Hilton Kyiv», яку їй запропонували після проходження практичної підготовки під час навчання.

Колектив факультету висловлює подяку заступнику відповідального секретаря приймальної комісії Вадиму Серпученку за участь у заході і допомогу з компетентними відповідями.

Мотиваційна профорієнтаційна зустріч відбулася, але комунікація з майбутніми вступниками продовжується. Вони можуть слідкувати за життям факультету у соціальних мережах і долучатися до відкритих онлайн-лекторіїв від зовнішніх стейкхолдерів, фахівців-практиків, лідерів думок, а також отримати інформаційно-консультативну підтримку від відповідальних за профорієнтаційну роботу і амбасадорів від студентства у чатах вступників.

Організатори вдячні своїм гостям за візит, сподіваються, що були корисні з професійним самовизначенням й чекають на нові зустрічі!

27 листопада відбудеться черговий День відкритих дверей нашого університету. Тож, готуйте питання, наші дорогі майбутні вступники!

Опублікований: 08-11-2021
Читайте також:
Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 17 квітня 2023

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога

Здобувач І курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку своїх нагород. У минулі вихідні у складі команди «Sever» він виборов І призове місце у віковій групі Ч18 на ІІІ-х відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях, присвячених Дню Святого Валентина.  Організатором змагань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спортивний здобуток першокурсника-біотехнолога 23 лютого 2023

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Уже кілька років поспіль спільно з благодійним фондом «Від мрії до реальності» та ВГ «Техінсервіс» благодійний сектор ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого проводить волонтерську та благодійну діяльність для соціальної адаптації дітей із порушеннями розвитку. У цьому році наші в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого 29 грудня 2021