Н У Х Т

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

02 березня 2021

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

1 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція «Виробництво тваринних кормів, кормового і технічного жирів» к.т.н., доцентки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з навчальної дисципліни «Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології».

Викладачка у доступній формі з використанням сучасних медійних технологій познайомила слухачів зі сучасним виробництвом та обладнанням у сфері перероблення нехарчових відходів, отриманих на підприємствах м’ясної галузі.

Були наведені приклади організації безвідходної виробничої структури перероблення вторинної сировини, що дає можливість поряд із традиційними продуктами харчування отримати велику кількість найменувань різних видів супутньої продукції, яку використовують для відгодівлі сільськогосподарських тварин і птиці.

Фахівчиня на високому науково-теоретичному та методичному рівні представила до уваги студентів матеріал, необхідний при формуванні професійних компетенцій, що буде використаний при підготовці до лабораторної роботи, а також при виконанні курсового проєкту з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» та кваліфікаційної бакалаврської роботи.

Лекція Олександри Гащук була насиченою, корисною та цікавою не тільки для здобувачів освіти, але й для присутніх викладачів. 

Опублікований: 02-03-2021
Читайте також:
В організації навчального процесу у Навчально-науковому інституті харчових технологій використовуватиметься досвід австрійських коллег

Делегація викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій на чолі з директором Оксаною Кочубей-Литвиненко відвідала Університет природних ресурсів та природничих наук (BOKU) (м. Відень, Австрія) з метою ознайомлення з досвідом віденських колег щодо організації навчального процесу підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В організації навчального процесу у Навчально-науковому інституті харчових технологій використовуватиметься досвід австрійських коллег 06 лютого 2017

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця»

У магістрантів-біотехнологів триває виробнича практика. І, незважаючи на усі складнощі воєнного стану, наші здобувачі освіти все ж мають на вибір велику кількість підприємств. Серед них і багаторічний партнер університету, фармацевтична компанія «Дарниця», куди для набуття досвіду охоче пішли декілька студентів. Олександр Жолобко і Євген Гук прохо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній марафон практики магістрантів: фармацевтична компанія «Дарниця» 20 вересня 2022

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали до Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, які люб’язно надає для ознайомлення. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР 20 січня 2023

Мотивуюча зустріч

Гостьові лекції – це унікальна можливість для здобувачів освіти та викладачів обмінятися інформацією з експертами у своїй справі, отримати натхнення та мотивацію для подальшого зростання. Зустріч із співзасновницею IT-школи «CRM Lab Accelerator» Наталею Шустиковою на тему «Розвиток кар'єри. Як знайти свій шлях до успіху» вийшла насиченою для здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч 14 листопада 2024