Н У Х Т

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

02 березня 2021

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

1 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція «Виробництво тваринних кормів, кормового і технічного жирів» к.т.н., доцентки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з навчальної дисципліни «Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології».

Викладачка у доступній формі з використанням сучасних медійних технологій познайомила слухачів зі сучасним виробництвом та обладнанням у сфері перероблення нехарчових відходів, отриманих на підприємствах м’ясної галузі.

Були наведені приклади організації безвідходної виробничої структури перероблення вторинної сировини, що дає можливість поряд із традиційними продуктами харчування отримати велику кількість найменувань різних видів супутньої продукції, яку використовують для відгодівлі сільськогосподарських тварин і птиці.

Фахівчиня на високому науково-теоретичному та методичному рівні представила до уваги студентів матеріал, необхідний при формуванні професійних компетенцій, що буде використаний при підготовці до лабораторної роботи, а також при виконанні курсового проєкту з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» та кваліфікаційної бакалаврської роботи.

Лекція Олександри Гащук була насиченою, корисною та цікавою не тільки для здобувачів освіти, але й для присутніх викладачів. 

Опублікований: 02-03-2021
Читайте також:
Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування підтримали флешмоб «вдячності» міністерки освіти і науки Ганни Новосад #ДякуюВчителю. Усі вони вдячні своїм вихователям, вчителям, викладачам і вірять, що ті, кого навчають, продовжать цей флешмоб. Колектив кафедри вітає всіх зі святом – Днем працівників освіти!

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб «вдячності» кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2019

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 березня 2024

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

20 лютого на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови та методичне об’єднання викладачів гуманітарних дисциплін ЗФПО Сумської області. Учасників заходу вітали директор коледжу Юрій Барилюк, голова журі, кандидат педагогічних наук, викладач Полтавського кооперативно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 21 лютого 2020

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу Мережева академія Cisco. Академія Cisco – це авторизований навчальний центр із підготовки фахівців Cisco. Навчання проводиться сертифікованими інструкторами згідно з освітніми програмами Cisco, розрахованими на підготовку до сертифікації. Академічні програми Cisco істотно полегшують...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мережева академія Cisco розпочала роботу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 03 квітня 2020